Werken bij Gopublic

Altijd al willen werken bij een 'jong en dynamisch bedrijf'...? bleh. Zo jong zijn we trouwens niet. We gaan alweer 11 jaar mee en zijn geleidelijk gegroeid tot een volwassen team professionals die vooral mooie dingen willen maken en plezier in hun werk willen hebben. 
 

Hoe is het om bij Gopublic te werken?

"Ik vind het mooi om te zien hoe we bij Gopublic als collega's met verschillende expertises met elkaar samenwerken. Een mooi resultaat dat we samen hebben opgeleverd wordt dan ook goed gevierd!"

Evy Knol | Online Marketeer

Evy Knol | Online Marketeer
Michael Jansse / Back-end Developer
Meet the team

Waarom zou je bij Gopublic werken?

Altijd in ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk. Daarom is een goede cursus, een hippe conferentie of een inspirerend vaktijdschrift altijd bespreekbaar. Al jouw ideëen over jouw persoonlijke ontwikkeling worden serieus genomen. 

Een betere wereld

Bij Gopublic werken we aan betekenisvolle projecten. We gaan niet met de eerste de beste commerciële club in zee. Je maakt dus deel uit van een team wat letterlijk werkt aan wereldverbeterende concepten. 

Een gezellig team

Het leven draait om meer dan werken. We vinden het belangrijk dat we het ook gewoon gezellig hebben met elkaar. Je kunt regelmatig gezellige team dates verwachten waarbij we elkaar helemaal naar de gallemiezen schieten in een lasergame of juist ultiem moeten samenwerken om een escape room uit te komen. 

Voorzieningen voor je pensioen

Als je bij Gopublic werkt hebben we uiteraard een prima pensioenregeling voor je. Voelt nog wat stoffig misschien, maar wij vinden het belangrijk om ook over je 'oude dag' na te denken. We investeren per maand alvast wat voor je in een duurzaam pensioenfonds via Brand New Day. 

Inspirerende werkplek

Je werkplek vinden we belangrijk. Daarom kun je een inspirerende studio verwachten op de achtste etage met uitzicht over Amsterdam. Vanachter je zit/sta bureau krijg je een Macbook Pro of Windows machine naar je wens. Verder is de koelkast gevuld met lekkere frisjes, staat er vers fruit op de tafel en kun je op vrijdag een lekker biertje verwachten. 

Doekoes

Uiteraard kun je bij Gopublic een prima salaris verwachten. Vakantie, reiskosten, het zit allemaal in de deal. Bij Gopublic geloven we dat in de basis de voorwaarden gewoon goed moeten zijn voor iedereen. Daarom is ook altijd alles bespreekbaar. 

Vacature: Wordpress Developer (24-40 uur)

In een tweet:

Wij zoeken een kickass #Wordpress developer die mee wil bouwen aan wereldverbeterende applicaties. #droombaan #amsterdam
 

Wat je écht doet

Wij willen onze klanten online zien excelleren. Daar ben jij een belangrijke schakel in. In onze ‘Scrum Agile’ omgeving voel jij je als een vis in het water en ben je samen met een team verantwoordelijk voor de code van bestaande en nieuwe Wordpress installaties. Uiteindelijk doel van deze websites is altijd om onze klanten online te zien excelleren. De opdrachtgevers zijn nauw betrokken in het proces. Je hebt daarom regelmatig contact met deze wereldverbeteraars. ##
 

Een voorbeeld van een willekeurige werkdag

Zo eerst even dubbele espresso. Terwijl de bonen malen check je op je telefoon al even je huidige sprint in Jira. Voor grote non-profit zijn we op dit momenteel bezig de nieuwe Wordpress website te ontwikkelen. Vandaar wil je het donatiegebeuren gaan bouwen met onze zelfgebouwde donatie plugin. Voor deze klant ga je specifiek wat nieuwe features aan deze plugin toevoegen. De vraag is hoe we dit generiek gaan opzetten zodat alle klanten die de plugin gebruiken hier wat aan hebben. Een goede lunch en een wandeling door het rembrandtpark helpen om de boel scherp te krijgen. Na de stand-up even sparren met het team over hoe je dat aan gaat pakken.

Halverwege de middag is het even alles opzij voor een hotfix. Er blijkt een issue te zijn voor enkele gebruikers binnen een grote campagnesite die op dat moment op zijn hoogtepunt is. Een fix op de testomgeving is gelukkig snel gevonden. De klant wordt geïnformeerd en de testprocedures aangepast. De dag loopt ten einde maar niet voordat er een potje tafelvoetbal met je collega’s is gespeeld!

Wat we vragen 
 • Hoewel we werkervaring erg belangrijk vinden en een jaar of 3/4 wel nodig lijkt, is uiteindelijk je portfolio leidend. Talent is altijd welkom, ook al ben je nog jong. 
 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Zelfsturend en overtuigend; 
 • Thuis in GIT is een pré
 • Wordpress kent geen geheimen voor je
 • Een echte teamplayer, bij voorkeur thuis in SCRUM 


Wat wij bieden: 

 • Uitdagende en inspirerende projecten voor hele mooie opdrachtgevers die de wereld mooier maken
 • Ruimte om de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen toe te passen;
 • Ruimte voor je eigen ontwikkeling;
 • Een gezellige en open cultuur;
 • Een team van zo'n 22 enthousiaste collega’s met wie we regelmatig leuke uitstapjes doen​
 • Een gloednieuwe inspirerende werkplek in Amsterdam Zuid Oost op steenworp afstand van de Arena (foto's volgen)
 • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden,  


Interesse? Vul het formulier in op de website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We hopen uiterlijk 31 juni 2020 van je te horen! 

Vacature: Angular Developer (24-40 uur)

In een tweet:

Wij zoeken een kickass #Angular developer die mee wil bouwen aan wereldverbeterende applicaties. #droombaan #amsterdam
 

Wat je écht doet

Wij willen onze klanten online zien excelleren. Daar ben jij een belangrijke schakel in. In onze ‘Scrum Agile’ omgeving voel jij je als een vis in het water en ben je samen met een team verantwoordelijk voor de code van bestaande en nieuwe Angular applicaties. Uiteindelijk doel van deze websites is altijd om onze klanten online te zien excelleren. De opdrachtgevers zijn nauw betrokken in het proces. Je hebt daarom regelmatig contact met deze wereldverbeteraars. ##
 

Een voorbeeld van een willekeurige werkdag

Zo eerst even dubbele espresso. Terwijl de bonen malen check je op je telefoon al even je huidige sprint in Jira. Voor grote non-profit zijn we op dit momenteel bezig een nieuwe Angular applicatie van wereldformaat te lanceren.  Voor deze klant ga je specifiek wat nieuwe features aan deze applicatie toevoegen. De vraag is hoe we dit generiek gaan opzetten zodat alle klanten die de plugin gebruiken hier wat aan hebben. Een goede lunch en een wandeling door het rembrandtpark helpen om de boel scherp te krijgen. Na de stand-up even sparren met het team over hoe je dat aan gaat pakken.

Halverwege de middag is het even alles opzij voor een hotfix. Er blijkt een issue te zijn voor enkele gebruikers binnen een grote campagnesite die op dat moment op zijn hoogtepunt is. Een fix op de testomgeving is gelukkig snel gevonden. De klant wordt geïnformeerd en de testprocedures aangepast. De dag loopt ten einde maar niet voordat er een potje tafelvoetbal met je collega’s is gespeeld!

Wat we vragen 
 • Hoewel we werkervaring erg belangrijk vinden en een jaar of 2/3 wel nodig lijkt, is uiteindelijk je motivatie leidend. 
 • Ervaring met de MEAN Stack
 • Ervaring met testing bijvoorbeeld Jasmin
 • Ervaring met RxJS
 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Zelfsturend en overtuigend; 
 • Thuis in GIT
 • Angular kent geen grote geheimen voor je
 • Ervaring met Ionic is een pre!
 • Een echte teamplayer, bij voorkeur thuis in SCRUM 


Wat wij bieden: 

 • Uitdagende en inspirerende projecten voor wereldverbeterende opdrachtgevers 
 • Ruimte om de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen toe te passen;
 • Ruimte voor je eigen ontwikkeling;
 • Een gezellige en open cultuur;
 • Een team van zo'n 18 enthousiaste collega’s met wie we regelmatig leuke uitstapjes doen​
 • Werken op de achtste verdieping van een levendig verzamelgebouw met uitzicht over Amsterdam
 • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden,  


Interesse? Vul het formulier in op de website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We hopen zo snel mogelijk van je te horen! 

Vacature: Front-end (UX) developer (medior/+) (32-40 uur)

In een tweet:

Wij zoeken een kickass #frontend developer die mee wil bouwen aan (web)applicaties van wereldformaat. #droombaan #amsterdam #wereldverbeteraar  

Wat je doet:

Wij willen onze klanten online zien excelleren. Op die manier dragen we bij aan een betere wereld. Jij bent daarin een belangrijke schakel! In onze ‘Scrum Agile’ omgeving voel jij je als een vis in het water en ben je samen met een team verantwoordelijk voor de code en UX van een nu al zeer grote applicatie met nog meer potentie door opschaling naar het buitenland. Deze applicatie bouwen wij voornamelijk in opensource systemen zoals Worpress en Mautic. Uiteindelijk doel van deze applicaties is altijd om onze klanten met hun achterban online te zien excelleren. De opdrachtgever is nauw betrokken in het proces, je krijgt daardoor goed inzicht in de impact die je hebt.    

Een willekeurige werkdag

Zo eerst even dubbele espresso. Terwijl de bonen malen check je op je telefoon al even je huidige sprint in Jira.

In je sprint staat het toevoegen van nieuwe functionaliteiten met van een nieuw design. Je loopt even langs collega designer om erdoorheen te lopen. Je hebt wat ideeen over hoe het op mobiel moet gaan werken maar hij heeft ook wat waardevolle input. Samen bespreken jullie het design, de gewenste UX en hoe we de doelen meetbaar kunnen maken binnen analytics. Daarnaast wil je een AB test inbouwen om uiteindelijk een goede keuze te kunnen maken. Je laat ter inspiratie wat gave voorbeelden zien van hoe we zo iets kunnen oplossen.

Je kunt aan de slag. In één dag zet je volledige functionaliteit neer voor en aan het einde van de middag laat je het trots zien aan je collega.

De dag loopt ten einde maar niet voordat er een potje tafelvoetbal met je collega’s is gespeeld!

Wat we vragen

 • Je hebt 2+ jaar ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties, aangevuld met ervaring van Wordpress (2+) (must);
 • Een goed gevoel hebt voor User Interactie, aangevuld met uitgebreide HTML/(S)CSS ervaring
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Zelforganiserend en overtuigend;
 • Een echte teamplayer, bij voorkeur thuis in SCRUM
 • Oog voor detail en gevoel voor design;
 • Je houdt er van te experimenteren met nieuwe technologieën en hebt ideeën over hoe we deze kunnen integrereren in onze huidige stack;

Nice to haves:

 • Ervaring met Mail templates en Marketing Automation
 • Kennis van Typescript, Git, Docker, ES5 en ES6;
 • Ervaring met PHP en/of Angular, React en Vuejs
 • Ervaring met Cross-browser Testing;
 • Ervaring met serverside rendering (bijvoorbeeld met Angular Universal);


Wij bieden:

 • Uitdagende en inspirerende projecten voor wereldverbeterende opdrachtgevers;
 • Ruimte om de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen toe te passen;
 • Ruimte voor je eigen ontwikkeling;
 • en gezellige en open cultuur, Een team van zo'n 17 enthousiaste collega’s met wie we regelmatig leuke uitstapjes doen;
 • Werken op de achtste verdieping van een levendig verzamelgebouw met uitzicht over Amsterdam;
 • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een Mac Book en een groot scherm!


Interesse? Vul het formulier in op de website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD. 

Vacature: Webdeveloper (Full-stack) (32-40 uur)

In een tweet:

Wij zoeken een kickass #fullstack developer die mee wil bouwen aan digitale ervaringen van wereldformaat. #droombaan #amsterdam #wereldverbeteraar  

Wat je doet:

Wij willen wereldverbeteraars zien excelleren in de manier waarop zij hun communicatielandschap inzetten. Met dit landschap kunnen deze wereldverbeteraars hun supporters centraal zetten en de juiste beleving bieden. Op die manier dragen we uiteindelijk bij aan een betere wereld. Jij bent daarin een belangrijke en onmisbare schakel! In onze ‘Agile’ omgeving voel jij je als een vis in het water en ben je samen met een team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van code bij creatieve, wereldverbeterende concepten. 

Een voorbeeld van een willekeurige werkdag

Zo, eerst even een dubbele espresso. Terwijl de bonen malen, check je op je telefoon al even je huidige sprint in Jira. Een collega heeft zijn code in een pull request staan en is benieuwd wat je er van vindt.  Er is een uitgebreid reserveringssysteem gebouwd dat rechtstreeks zijn informatie haalt uit de Salesforce implementatie van de klant. Iets dat nog niet eerder zo gedaan is, dus jouw ervaring en feedbak is gewenst. 
 
Volgend issue in de sprint is het meebouwen aan een nieuw leadwervend concept voor een goed doel in Nederland. Er moet met behulp van de laatste technieken een spetterende online ervaring worden gebouwd. 's Middags is het tijd voor een goede lunch en een wandeling door het Rembrandtpark, om de boel scherp te krijgen. Na de stand-up even sparren met het team over hoe je dat aan gaat pakken.

Halverwege de middag gaat alles opzij voor een hotfix. Er blijkt een issue te zijn voor enkele gebruikers binnen een grote campagnesite. Deze campagne is op dat moment op zijn hoogtepunt. Een fix op de testomgeving is gelukkig snel gevonden. De klant wordt geïnformeerd en de testprocedures aangepast.

De dag loopt ten einde maar niet voordat er een potje tafelvoetbal met je collega’s is gespeeld!

Wat we vragen:

 • Een goed gevoel voor User Interactie
 • Ervaring met implementaties van verschillende REST API's;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties op basis van moderene Javascript frameworks als Angular / React.
 • Ervaring met configureren van Nginx en/of Apache ;
 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Zelforganiserend en overtuigend;
 • Een echte teamplayer (ervaring met SCRUM is een pré);
 • Je houdt er van te experimenteren met nieuwe technologieën en hebt ideeën over hoe we deze kunnen integrereren in onze huidige stack;
 • De applicaties die wij maken worden door honderdduizenden supporters gebruikt: met het snelste internet of op een 3G verbinding in Afrika. Daarom moet alle code die we schrijven lang meegaan en schaalbaar zijn;


Nice to haves:

 • Kennis van Typescript, Git, Docker, ES5 en ES6;
 • Ervaring met Wordpress (Headless);
 • Ervaring met Unit Testing;
 • Ervaring met Salesforce API;


Wij bieden:

 • Uitdagende en inspirerende projecten voor wereldverbeterende opdrachtgevers zoals Greenpeace, Hersenstichting, Schone kleren en heel veel meer;
 • Ruimte om de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen toe te passen;
 • Ruimte voor je eigen ontwikkeling;
 • Een gezellige en open cultuur;
 • Een team van zo'n 16 enthousiaste collega’s met wie we regelmatig leuke uitstapjes maken;
 • Werken op de achtste verdieping van een levendig verzamelgebouw, met uitzicht over Amsterdam;
 • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een laptop en een groot scherm!


Interesse? Vul het formulier in op de website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD. 

REAGEER NU OP DEZE VACATURE!

www.linkedin.com/in/
We maken graag al even een beetje kennis met je met een klein videootje. Neem met je smartphone een filmpje op waarin je jezelf voorstelt en vertelt waarom je bij Gopublic zou willen werken. Uploaden op Youtube (kan verborgen) en hier de link posten! ;-)

0 / 140Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x