Privacy statement

Gopublic heeft de intentie om goed en zorgvuldig met je gegevens om te gaan. Je persoonlijke gegevens slaan wij daarom niet op zonder jouw toestemming. Daarbij heb je altijd het recht om per direct je gegevens aan te passen, je toestemming in te trekken of je gegevens te laten wissen in onze databestanden. Uitgebreide informatie hierover vind je op deze pagina. Heb je toch nog vragen? Mail ons dan via info@gopublic.nl

Beheer
De website www.gopublic.nl is eigendom van Gopublic BV. (Gevestigd aan de Nachtwachtlaan 20, 1058 EA in Amsterdam.) Wij zijn bereikbaar via info@gopublic.nl of +31 (0)20 717 30 95.


Wij kunnen op verschillende manieren betrokken zijn bij de verwerking van jouw persoonlijke gegevens. Als bezoeker van onze website, als klant van Gopublic, of als klant van onze klanten. In dit statement leggen we per categorie uit hoe we zorgvuldig met je gegevens omgaan. 

Persoonsgegevens van website bezoekers

Cookies
Gopublic gebruikt cookies voor het analyseren van het webverkeer en het verbeteren van de inhoud van de website. Dit helpt ons om waardevolle content voor jou te maken.

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die we gebruiken voor het analyseren van ons webverkeer en het verbeteren van de inhoud van deze website.  Dit helpt ons om content te maken waar je wat aan hebt. Op dit moment gebruiken wij noodzakelijke, analytische en marketing cookies. Jij bepaalt welke cookies we mogen gebruiken bij jouw bezoek.
 
Noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn nodig voor het technisch goed laten functioneren van de website. Zoals bijvoorbeeld het gebruik van de zoekfunctie. Hiervoor hoeven we geen toestemming te vragen.
 
Analytische cookies
Met behulp van Google Analytics verzamelen we anoniem de gegevens van het surfgedrag op onze website. Met deze informatie kunnen we onze site blijven verbeteren en beter laten aansluiten op de zoekvraag van onze gebruikers.
 
Wij hebben de juiste aanpassingen gedaan in Google Analytics om ervoor te zorgen dat het data-verkeer veilig blijft. Dit zijn:
•             Een verwerkersovereenkomst met Google.
•             Bij de standaardinstellingen van Google Analytics de optie gegevens delen met Google uitgezet. Dit betekent dat de verzamelde informatie niet met Google of anderen wordt gedeeld.
•             Het IP-adres anoniem gemaakt.
•             Het informeren van de bezoekers over het gebruik van Google Analytics.

Google is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Marketing cookies
Door het plaatsen van marketing cookies kunnen wij individuele gegevens van je zien en opslaan. Dit mogen wij alleen doen met jouw toestemming. We kunnen zien vanaf welk IP adres je onze website bezoekt, en welk device je hierbij gebruikt. Daarbij zien we welke pagina’s je bezoekt. Al deze kennis geeft ons de kans om ons aanbod te personaliseren. Zo krijg jij de content  waar je naar zoekt.
 
Social Media cookies
Veel van onze publicaties op de website kun je, door middel van een button, delen op je sociale kanalen. Bij gebruik van deze buttons worden er, door deze kanalen, ook cookies geplaatst. Dit gaat buiten ons om. Je kunt er zelf voor kiezen of je deze functionaliteit wilt gebruiken en akkoord gaat met de cookies en het privacy statement behorend bij het platform.

Welke informatie wordt er opgeslagen? En hoe lang worden deze gegevens bewaard?
Tijdens je bezoek aan onze website worden er geen persoonlijke gegevens opgeslagen. In Google Analytics worden de sessie-eigenschappen (de locatie, de tijden, het gedrag en de bron) anoniem bewaard voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Deze gegevens worden 50 maanden bewaard.

Nieuwsbrief, whitepaper of e-book
Gopublic verzendt ook nieuwsbrieven en whitepapers, maar alleen op jouw verzoek. We slaan alleen die persoonsgegevens op die jij zelf aan ons verstrekt via een formulier. Zoals naam en e-mailadres of telefoonnummer bij het aanvragen van een nieuwsbrief of whitepaper of door het invullen van het contactformulier.

Je naam en e-mailadres hebben we nodig om de nieuwsbrief, whitepaper of e-book naar je te kunnen versturen. Bij het aanvragen van een e-book vragen we je ook om je bedrijfsnaam en telefoonnummer. Zodat we je later nog eens kunnen bellen om te vragen of het e-book relevant voor je was. 

Deze gegevens slaan wij op voor onbepaalde tijd. Via een uitschrijflink in de nieuwsbrief of via een mail naar info@gopublic.nl kan je deze toestemming altijd direct intrekken.
 

Persoonsgegevens van onze klanten

Wij verwerken alleen de persoonlijke gegevens van onze klanten die noodzakelijk zijn om hen een goed product te kunnen leveren én om dit te kunnen factureren. Daarnaast zijn wij wettelijke verplicht om bepaalde gegevens bij te houden. 

Gopublic is verantwoordelijk voor de bescherming van deze persoonsgegevens. Die verantwoordelijkheid nemen we graag. 


Verwerking van persoonsgegevens vóór onze klanten

Wij verwerken ook persoonsgegevens voor onze klanten. (de klant is in dit geval  verwerkingsverantwoordelijke). Gopublic heeft hier de rol van verwerker, en is daarom niet (eind)verantwoordelijk voor de beveiliging van deze persoonsgegevens. Wel maken we afspraken met onze klanten in een verwerkersovereenkomst. Hierin wordt vastgelegd welke gegevens wij verwerken en hoe wij deze gegevens beveiligen voor onze klant. 

Zowel onze klanten als de klanten van onze klant zijn voor Gopublic erg belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig en veilig met hun gegevens om.  

Recht op inzage, aanpassen en wissen van persoonsgegevens
Je hebt altijd het recht om te zien welke persoonlijke gegevens we van je hebben opgeslagen. Deze gegevens mag je ook altijd laten aanpassen. Wil je jouw gegevens inzien of aanpassen? Stuur ons dan een mail met je verzoek om inzage. 

Als websitebezoeker geef je per categorie cookies toestemming of wij het mogen gebruiken tijdens jouw bezoek aan onze site. Deze toestemming kan je direct inzien, aanpassen of intrekken. 

Wissen
Wil je jouw gegevens laten wissen in ons data bestand? Ook dat kan. Ook dan ontvangen we graag een mail van je. Wij zullen, binnen de wettelijke vier weken, reageren op je verzoek. Deze termijn kunnen wij met twee maanden verlengen in verband met de complexiteit van je verzoek of het aantal verzoeken dat wij krijgen.
 
Autoriteit Persoonsgegevens
Wanneer je denkt dat wij je gegevens niet correct gebruiken of wanneer het je niet lukt om je gegevens te laten verwijderen uit ons databestand dan horen we graag van je via info@gopublic.nl  Ben je ontevreden over onze oplossing of reactie? Dan kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Ons privacybeleid is onze interpretatie van de AVG die geldt vanaf 25 mei 2018. Dit beleid kan aangepast of veranderd worden. De meest recente versie van ons beleid vind je altijd op deze pagina.
 

 
 

 

 

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x
Om u beter van dienst te zijn, maakt gopublic.nl gebruik van cookies.
Lees hier ons Privacy Statement.