Vanuit Gopublic geven we graag een update over de gevolgen van de maatregelen die zijn genomen om de impact het corona virus effectief aan te kunnen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en overheid en zullen dat blijven doen. Concreet betekent dit dat de meeste mensen van Gopublic vanuit huis werken.
Afspraken en trainingen proberen we op afstand te doen.

Gelukkig zijn we hierop goed voorbereid doordat wij al veel en flexibel ‘op afstand’ werkzaam waren. We hebben de tools om de projecten, trainingen en helpdesk/telefoon gewoon operationeel te houden terwijl we vanuit huis werken.

De projecten waaraan we werken gaan gewoon door en onze dienstverlening blijft in stand zoals je dat van ons gewend bent.

We beseffen ons in hoge mate dat wij ons met onze werkzaamheden en klantenkring gelukkig mogen prijzen in deze bijzondere situatie. We leven mee met de organisaties en mensen waarvoor dat niet het geval is.

In het contact met onze klanten merken we dat ook de organisaties doorgaan met hun belangrijke werk, veelal met medewerkers die dit vanuit huis doen.

Juist op dit moment is de effectiviteit van de digitale kanalen van enorm belang. We zien dat collectes worden afgeblazen en vooral de digitale alternatieven van website, crm en marketing automation worden ingezet.

We zullen de komende weken proberen onze klanten maximaal te ondersteunen bij de extra inzet van deze kanalen.

We wensen je en jouw naasten veel sterkte en kracht. Het is mooi om te zien hoe solidair mensen zijn, dat biedt inspiratie voor jouw en ons werk! 

Wanneer je vragen hebt over onze beschikbaarheid en dienstverlening de komende weken, neem gerust contact op!

Namens het gehele team van Gopublic, met een hartelijke groet,

Jeroen Houwen

CEO | Strateeg

Telefoon: 020-7173095