Een digital agency met oog voor het grotere plaatje

De dingen die we doen, doen we het liefst vanuit oog voor het geheel. Vanuit het hart van de organisatie kijken we naar een gewenste online strategie. Vandaaruit komen we met een creatief concept. Dat concept bouwen we in krachtige code en zetten we in de markt met onze online marketeers. En hun data... Brengt ons vaak weer bij de strategie... 

Alles valt in elkaar. Identiteit, strategie, website, CRM, Marketing automation, Mailings, Fondsenwerving, wat je ook doet, alles is verbonden. Nodig ons uit om eens samen naar dat grote plaatje te kijken.

De weg naar succes
is niet van asfalt 

Hoewel we het heerlijk vinden om organisaties te zien groeien is groei een breed begrip. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit diep in ons DNA. Bij onze dagelijkse beslissingen kijken we niet alleen naar het creëren van economische waarde (Profit), maar ook naar de ecologische (Planet) en sociale waarde (People). 

Dat gaat over kleine dingen als fairtrade koffie, volledig paperless werken en groene stroom. Maar ook over grotere zaken als een duurzaam pensioenfonds voor ons personeel en het (financiëel) ondersteunen van diverse wereldverbeterende initiatieven. Zo wint iedereen. 
    

Onze toppers

Dagelijks komen zij er hun bed voor uit: de wereld beter maken door onze klanten te
helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Jeroen Houwen

Jeroen Houwen CEO / Strateeg

Jeroen Houwen studeerde sociale geografie maar heeft al vanaf jongsaf een grote belangstelling voor alles wat met communicatie, internet en bedrijfsvoering te maken heeft. Binnen Gopublic geeft hij nu algemene leiding aan de teams en de organisatie. Buiten Gopublic is hij veel te vinden bij organisaties met inhoud om hen te helpen bij het vormgeven en implementeren van hun online strategie.  

Jesse Varwijk

Jesse Varwijk Account / Creatief Strateeg

Jesse versterkt het team als accountmanager en creatief strateeg. Met ervaring als copywriter, campaigner en strateeg voor zowel profit als non-profit organisaties begrijpt hij snel de context van ingewikkelde vraagstukken. Wat hem blij maakt?Creatieve en strategische uitdagingen - dus bellen maar! Als hij niet werkt is hij druk met muziek en z'n twee konijnen vertroetelen. 

Michael Jansse

Michael Jansse Backend Developer

Michael is onze Salesforce guru! Hij zorgt voor technische oplossingen en koppelt systemen aan elkaar. Vanaf de start is Michael al betrokken bij Gopublic, waar hij zich vol enthousiasme inzet voor alle mooie klanten. Michael studeerde HBO informatica en heeft al heel wat jaartjes ervaring opgedaan bij enkele e-mail marketing bedrijven. 

Evy Knol

Evy Knol Online Marketeer

Evy is marketing automation specialist binnen Gopublic. Samen met haar ga je aan de slag met het creëren van klantreizen die resultaat opleveren. Ze zorgt voor de juiste content, het inrichten in je marketing automation tool en trainingen zodat jij (en je team) er zelf mee verder kunnen. Dus, wil je meer leads, vrijwilligers of donateurs? Evy staat voor je klaar!

Jochem Warmenhoven

Jochem Warmenhoven Fullstack Developer

Divers, dat is wel een goede beschrijving van Jochem. Html, css, javascript, frans en engels - hij spreekt veel talen. Handige skills voor de uiteenlopende uitdagingen die hij op z'n bordje krijgt. Ooit was hij pizzabakker en momenteel werkt hij aan zijn oranje band in jiu-jitsu. Hij houdt van goed eten, whiskey en zorgt met z'n vriendin voor twee katten. Never a dull moment in huize Warmenhoven! 

Martijn van Oosten

Martijn van Oosten Product Owner

Sylvia Lubega

Sylvia Lubega Frontend Developer

Janwillem van Veelen

Janwillem van Veelen Scrum Master

Janwillem is een echte alleskunner. Bij Gopublic heeft hij al flink wat meters gemaakt als front- en back end developer. Naast bouwen ontwikkelde hij ook een mening over hoe je development het beste zou kunnen aanpakken. Wij houden van mannen met een mening. Daarom mag Janwillem ons organiseren. Na een stevige training is hij nu fulltime Scrum Master. Met veel enthousiasme tilt hij de teams van Gopublic organisatorisch naar een nog hoger plan. So high, we can almost touch the sky!

Sabrina van der Gaag

Sabrina van der Gaag Accountmanager

Sabrina studeerde Communicatie en Media maar heeft altijd de drive gehad om dit in te zetten voor 'The greater good'. Met een bijbaan als straatwerver voor SOS kinderdorpen en stages in de cultuursector, zit non-profit en social good bij deze dame in haar bloed. Als generalist werkt ze hand in hand samen met je en pakt ze strategische en tactische vraagstukken graag aan, natuurlijk om de wereld een beetje beter te maken.

Martijn  Bartelson

Martijn Bartelson Fullstack developer

Arthur van Loo

Arthur van Loo Frontend Developer

Arthur is rete-ondernemend en zit niet graag stil. Hij studeerde Register Accountancy, heeft veel ervaring met bedrijfsvoering en snapt de business logica als geen ander. Als hij niet bezig is met sportieve outdoor activiteiten, zit Arthur met zijn neus in de boeken. Deze autodidact is verslaafd aan studeren en spreekt daarom gek genoeg ‘maar’ 5 talen. En dan hebben we de programmeertalen nog niet eens meegerekend. Bij Gopublic zit Arthur helemaal op z’n plek en kan hij blijven leren en creëren, op het gebied van Frontend deze keer.

Mattijs Nieuwveld

Mattijs Nieuwveld Art Director


Mattijs studeerde industriele vormgeving aan de design academy Eindhoven. Hij is onze designheld binnen Gopublic en heeft de kwaliteit van het werk boven op zijn verlanglijst staan. Hij streeft naar het allerbeste en inspireert ons om geweldig werk te maken. Naast zijn design werk denk Mattijs graag mee over complexe strategische en conceptuele uitdagingen.

Awa Diallo

Awa Diallo Stagiaire Management Assistent

Je vraagt je natuurlijk al een tijd af: van wie is toch die mooie stem als ik Gopublic bel? Nou, hier is ze hoor! Awa loopt de komende maanden stage bij ons. Ze is een absoluut multi-talent. Ze zorgt voor een georganiseerd kantoor, geeft fashion advies en is naast haar studie en stage ook nog eens professioneel model. 

Jurjen van Houwelingen

Jurjen van Houwelingen CMO en mede eigenaar

Jurjen studeerde Kunst & Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit met aanvullend een master in Media & Journalistiek. Binnen Gopublic is hij veel bezig met marketing en sales, maar hij bemoeit zich ook graag met de visuele kwaliteit van het werk. 

Max Luijben

Max Luijben UX/UI Designer

Max is de hond van Joost, da’s een intern grapje. Max Luijben was ook de meest onmisbare stagiair van Gopublic, nu is hij officieel in dienst. Zodra hij binnenkomt, altijd wel iets later dan de rest, gaat Art Director Mattijs een beetje glimmen. Want onze vormgevers zijn vier handen op één Mac. En samen zorgen ze voor waanzinnig mooi beeld voor onze klanten. Max is 24 jaar, studeerde Mediavormgeving aan het Grafisch Lyceum en is nu druk bezig met zijn tweede studie Communicatie & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Zijn kennis over- en zijn talent voor mooi beeld maken van Max een fijne aanvulling op de crew. 

Louie

Louie Office pup

Dit is onze mascotte Louie. Ze is influencer, maar werkt niet heel hard. Meestal slaapt ze onder een van onze bureaus nadat ze even een kwartier heeft buitengespeeld. Bij stress raden we je aan om haar instagram te bekijken.

Marcin Panasiuk

Marcin Panasiuk Frontend Developer

Marcin is geboren in Oost-Polen. Hij studeerde Applied Computer Science en in de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgedaan als Frontend Developer. Marcin tovert strakke designs om in code en zorgt ervoor dat de website, campagne of applicatie goed werkt. Geef Marcin vooral een technische uitdaging, want daar wordt 'ie het meest enthousiast van! 

Fred Flintstone

Fred Flintstone Een nieuw talent!

Ben jij een developer? SCRUM Master? Een online marketeer? Of een sales talent? Ben jij een accountmanager, officemanager, leergierige stagiair of kickass designer? Wij staan altijd open voor ontmoetingen met inspirerende mensen. Bekijk onze vacatures of stuur gewoon een berichtje waarom je denkt dat jij een te gekke toevoeging kan zijn aan ons team! 

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x