Cloud

We are Gopublic. 
A digital agency. 
We help you grow online. 

Full service. Kortom, we helpen je bij je online strategie, we ontwikkelen een website die daarbij past en onze online marketeers realiseren meetbare impact. 

Een digital agency met oog voor het grotere plaatje

De dingen die we doen, doen we het liefst vanuit oog voor het geheel. Vanuit het hart van de organisatie kijken we naar een gewenste online strategie. Vandaaruit komen we met een creatief concept. Dat concept bouwen we in krachtige code en zetten we in de markt met onze online marketeers. En hun data... Brengt ons vaak weer bij de strategie... 

Alles valt in elkaar. Identiteit, strategie, website, CRM, Marketing, Mailings, Fondsenwerving, wat je ook doet, alles is verbonden. Nodig ons uit om eens samen naar dat grote plaatje te kijken.

De weg naar succes
is niet van asfalt 

Hoewel we het heerlijk vinden om organisaties te zien groeien is groei een breed begrip. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit diep in ons DNA. Bij onze dagelijkse beslissingen kijken we niet alleen naar het creëren van economische waarde (Profit), maar ook naar de ecologische (Planet) en sociale waarde (People). 

Dat gaat over kleine dingen als fairtrade koffie, volledig paperless werken en groene stroom. Maar ook over grotere zaken als een duurzaam pensioenfonds voor ons personeel en het (financiëel) ondersteunen van diverse wereldverbeterende initiatieven. Zo wint iedereen. 
    

Onze toppers

Dagelijks komen zij er hun bed voor uit: de wereld beter maken door onze klanten te
helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Jurjen van Houwelingen

Jurjen van Houwelingen CMO en mede eigenaar

Jurjen studeerde Kunst & Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit met aanvullend een master in Media & Journalistiek. Binnen Gopublic is hij veel bezig met marketing en sales, maar hij bemoeit zich ook graag met de visuele kwaliteit van het werk. 

Jeroen Houwen

Jeroen Houwen CEO en mede eigenaar

Jeroen Houwen studeerde sociale geografie maar heeft al vanaf jongsaf een grote belangstelling voor alles wat met ICT en internet te maken heeft. Binnen Gopublic geeft hij nu algemene leiding aan de teams en is hij verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van de algemene bedrijfsprocessen. 

Janwillem van Veelen

Janwillem van Veelen Backend developer

Het duurde even voordat Jan Willem ontdekte dat hij een webdeveloper is in hart en nieren. Maar toen dat besef eenmaal landde... was hij niet te stoppen! Binnen no-time een kickass backender met oog voor het geheel. Bij Gopublic werkt hij veel aan de ontwikkeling van Wordpress websites, het eigen CMS, het professionaliseren van de development workflow én introduceert hij graag bruikbare tools om de kwaliteit naar een hoger plan te tillen. 
 

Liza Koppenrade

Liza Koppenrade Content Marketeer

Liza studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Leiden, heeft een tijdje als webredacteur gewerkt. Ze is via het trainingsprogramma ‘Content Creation’ van de Upstarter als creatieve content marketeer bij Gopublic aan de slag gegaan. Komend half jaar gaat ze allerlei verhalen schrijven om te inspireren en kennis te delen.

Mattijs Nieuwveld

Mattijs Nieuwveld Art Director


Mattijs studeerde industriele vormgeving aan de design academy Eindhoven. Hij is onze designheld binnen Gopublic en heeft de kwaliteit van het werk boven op zijn verlanglijst staan. Hij streeft naar het allerbeste en inspireert ons om geweldig werk te maken. Naast zijn design werk denk Mattijs graag mee over complexe strategische en conceptuele uitdagingen.

Christine Wijmans

Christine Wijmans Stagiair Office Management

Christine zit in het tweede jaar van de studie officemanagement en loopt bij ons stage voor een half jaar. Grote kans dat je haar aan de telefoon krijgt als je ons belt en waarschijnlijk biedt ze je genoeg kopjes koffie aan wanneer je bij ons langskomt. 

Elmar Beckmann

Elmar Beckmann Frontend developer

Elmar is onze frontend baas. Studeerde Technische Informatica in Zwolle. Nu: "Mooie javascript oplossingen voor complexe uitdagingen, dat is te gek". Favoriete framework: AngularJS. Droomt in: SASS (CSS). Verder een echte allrounder en teamplayer die overal wel wat vanaf weet. 

Michael Jansse

Michael Jansse Backend developer

Michael Jansse studeerde HBO informatica en heeft al heel wat jaartjes ervaring opgedaan bij enkele e-mail marketing bedrijven. Nu werkt hij vol enthousiasme voor Gopublic. Binnen Gopublic is hij vooral verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Golive, het krachtige content management systeem van Gopublic. Verder ondersteunt hij de klanten bij vragen over Golive en het gebruik hiervan.

Will Fris

Will Fris Backend developer

Will dacht al vroeg in nullen en enen. Tijdens het Mediacollege Amsterdam werd hij enthousiast over open-source technieken en vrije software. Hij is dan ook één van onze fanatieke Linux gebruikers. Binnen GoPublic houdt Will zich bezig met echte back-end (die bijna niemand begrijpt). Het gebruik van Docker, de NoSQL database Neo4j en de implementatie van JSON web tokens binnen AngularJS zijn de laatste dingen waar hij mee bezig is. Ook leuk: de development en deployment pipelines met git-hooks en webhooks vanuit bitbucket. Maar hoofdzakelijk typt hij dagelijks de nodige tekens in ingewikkelde scripts en snappen de niet-techies heel weinig van wat hij nou precies doet. Oh, en Will is vegan. 

Bart van der Lugt

Bart van der Lugt Backend developer

Bart is parttime bij Gopbulic betrokken. Momenteel nog vooral bezig met zijn studie wiskunde en toepassingen aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie informatica. Binnen Gopublic is Bart met name actief in Wordpress en Laravel projecten.

Olivier Jansen

Olivier Jansen Frontend developer

Olivier zit nog midden in zijn studie Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit Utrecht maar ruilt 1 dag in de week het hectische Utrechtse studentenleven in voor het rustieke Gopublic-kantoor, waar hij van zijn hobby zijn werk maakt. Olivier werkt vooral mee aan de front-end, bijvoorbeeld voor Golive, het CMS van Gopublic.

Werken bij Gopublic?

Werken bij Gopublic? Een nieuw talent!

Ben jij een developer? SCRUM Master? Een online marketeer? Of een sales talent? Ben jij een accountmanager, officemanager, leergierige stagiair of kickass designer? Wij staan altijd open voor ontmoetingen met inspirerende mensen. Bekijk onze vacatures of stuur gewoon een berichtje waarom je denkt dat jij een te gekke toevoeging kan zijn aan ons team! 

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x
Om u beter van dienst te zijn, maakt gopublic.nl gebruik van cookies.