Cloud

We are Gopublic. 
A digital agency. 
We help you grow online. 

Full service. Kortom, we helpen je bij je online strategie, we ontwikkelen een website die daarbij past en onze online marketeers realiseren meetbare impact. 

Een digital agency met oog voor het grotere plaatje

De dingen die we doen, doen we het liefst vanuit oog voor het geheel. Vanuit het hart van de organisatie kijken we naar een gewenste online strategie. Vandaaruit komen we met een creatief concept. Dat concept bouwen we in krachtige code en zetten we in de markt met onze online marketeers. En hun data... Brengt ons vaak weer bij de strategie... 

Alles valt in elkaar. Identiteit, strategie, website, CRM, Marketing, Mailings, Fondsenwerving, wat je ook doet, alles is verbonden. Nodig ons uit om eens samen naar dat grote plaatje te kijken.

De weg naar succes
is niet van asfalt 

Hoewel we het heerlijk vinden om organisaties te zien groeien is groei een breed begrip. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit diep in ons DNA. Bij onze dagelijkse beslissingen kijken we niet alleen naar het creëren van economische waarde (Profit), maar ook naar de ecologische (Planet) en sociale waarde (People). 

Dat gaat over kleine dingen als fairtrade koffie, volledig paperless werken en groene stroom. Maar ook over grotere zaken als een duurzaam pensioenfonds voor ons personeel en het (financiëel) ondersteunen van diverse wereldverbeterende initiatieven. Zo wint iedereen. 
    

Onze toppers

Dagelijks komen zij er hun bed voor uit: de wereld beter maken door onze klanten te
helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Jurjen van Houwelingen

Jurjen van Houwelingen CMO en mede eigenaar

Jurjen studeerde Kunst & Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit met aanvullend een master in Media & Journalistiek. Binnen Gopublic is hij veel bezig met marketing en sales, maar hij bemoeit zich ook graag met de visuele kwaliteit van het werk. 

Jesse Varwijk

Jesse Varwijk Accountmanager/strateeg

Jesse Varwijk versterkt het Gopublic team als accountmanager en creatief strateeg. Met zijn ervaring als copywriter, campaigner, digital producer wordt hij erg blij van je creatieve en strategische uitdagingen. Bel gerust!

Martijn van Oosten

Martijn van Oosten Product Owner

Jeroen Houwen

Jeroen Houwen CEO en mede eigenaar

Jeroen Houwen studeerde sociale geografie maar heeft al vanaf jongsaf een grote belangstelling voor alles wat met communicatie, internet en bedrijfsvoering te maken heeft. Binnen Gopublic geeft hij nu algemene leiding aan de teams en de organisatie. Buiten Gopublic is hij veel te vinden bij organisaties met inhoud om hen te helpen bij het vormgeven en implementeren van hun online strategie.  

Sylvia Lubega

Sylvia Lubega Frontend Developer

Sabrina van der Gaag

Sabrina van der Gaag Accountmanager

Sabrina studeerde Communicatie en Media maar heeft altijd de drive gehad om dit in te zetten voor 'The greater good'. Met een bijbaan als straatwerver voor SOS kinderdorpen en stages in de cultuursector, zit non-profit en social good bij deze dame in haar bloed. Als generalist werkt ze hand in hand samen met je en pakt ze strategische en tactische vraagstukken graag aan, natuurlijk om de wereld een beetje beter te maken.

Evy Knol

Evy Knol Online Marketeer

Evy is marketing automation specialist binnen Gopublic. Samen met haar ga je aan de slag met het creëren van klantreizen die resultaat opleveren. Ze zorgt voor de juiste content, het inrichten in je marketing automation tool en trainingen zodat jij (en je team) er zelf mee verder kunnen. Dus, wil je meer leads, vrijwilligers of donateurs? Evy staat voor je klaar!

Martijn  Bartelson

Martijn Bartelson Fullstack developer

Janwillem van Veelen

Janwillem van Veelen Scrum Master

Janwillem is een echte alleskunner. Bij Gopublic heeft hij al flink wat meters gemaakt als front- en back end developer. Naast bouwen ontwikkelde hij ook een mening over hoe je development het beste zou kunnen aanpakken. Wij houden van mannen met een mening. Daarom mag Janwillem ons organiseren. Na een stevige training is hij nu fulltime Scrum Master. Met veel enthousiasme tilt hij de teams van Gopublic organisatorisch naar een nog hoger plan. So high, we can almost touch the sky!

Arthur van Loo

Arthur van Loo Frontend Developer

Arthur is rete-ondernemend en zit niet graag stil. Hij studeerde Register Accountancy, heeft veel ervaring met bedrijfsvoering en snapt de business logica als geen ander. Als hij niet bezig is met sportieve outdoor activiteiten, zit Arthur met zijn neus in de boeken. Deze autodidact is verslaafd aan studeren en spreekt daarom gek genoeg ‘maar’ 5 talen. En dan hebben we de programmeertalen nog niet eens meegerekend. Bij Gopublic zit Arthur helemaal op z’n plek en kan hij blijven leren en creëren, op het gebied van Frontend deze keer.

Mattijs Nieuwveld

Mattijs Nieuwveld Art Director


Mattijs studeerde industriele vormgeving aan de design academy Eindhoven. Hij is onze designheld binnen Gopublic en heeft de kwaliteit van het werk boven op zijn verlanglijst staan. Hij streeft naar het allerbeste en inspireert ons om geweldig werk te maken. Naast zijn design werk denk Mattijs graag mee over complexe strategische en conceptuele uitdagingen.

Elmar Beckmann

Elmar Beckmann Frontend developer

Elmar is onze frontend baas. Studeerde Technische Informatica in Zwolle. Nu: "Mooie javascript oplossingen voor complexe uitdagingen, dat is te gek". Favoriete framework: AngularJS. Droomt in: SASS (CSS). Verder een echte allrounder en teamplayer die overal wel wat vanaf weet. 

Michael Jansse

Michael Jansse Backend developer

Michael is onze Salesforce guru! Hij zorgt voor technische oplossingen en koppelt systemen aan elkaar. Vanaf de start is Michael al betrokken bij Gopublic, waar hij zich vol enthousiasme inzet voor alle mooie klanten. Michael studeerde HBO informatica en heeft al heel wat jaartjes ervaring opgedaan bij enkele e-mail marketing bedrijven. 

Rick Jansen

Rick Jansen Online Marketeer

Rick heeft een achtergrond in communicatie en werkt bij Gopublic als online marketeer. Vanuit zijn interesse in consumentengedrag en techniek, zet hij zich in voor inhoud gedreven organisaties. Rick is een generalist, maar tot in de kleinste details betrokken. Hij bemoeit zich graag met strategische uitdagingen en geniet ervan om mooie campagnes in de praktijk brengen.

Max Luijben

Max Luijben UX/UI Designer

Max is de hond van Joost, da’s een intern grapje. Max Luijben was ook de meest onmisbare stagiair van Gopublic, nu is hij officieel in dienst. Zodra hij binnenkomt, altijd wel iets later dan de rest, gaat Art Director Mattijs een beetje glimmen. Want onze vormgevers zijn vier handen op één Mac. En samen zorgen ze voor waanzinnig mooi beeld voor onze klanten. Max is 24 jaar, studeerde Mediavormgeving aan het Grafisch Lyceum en is nu druk bezig met zijn tweede studie Communicatie & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Zijn kennis over- en zijn talent voor mooi beeld maken van Max een fijne aanvulling op de crew. 

Marcin Panasiuk

Marcin Panasiuk Frontend Developer

Marcin is geboren in Oost-Polen. Hij studeerde Applied Computer Science en in de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgedaan als Frontend Developer. Marcin tovert strakke designs om in code en zorgt ervoor dat de website, campagne of applicatie goed werkt. Geef Marcin vooral een technische uitdaging, want daar wordt 'ie het meest enthousiast van! 

Fred Flintstone

Fred Flintstone Een nieuw talent!

Ben jij een developer? SCRUM Master? Een online marketeer? Of een sales talent? Ben jij een accountmanager, officemanager, leergierige stagiair of kickass designer? Wij staan altijd open voor ontmoetingen met inspirerende mensen. Bekijk onze vacatures of stuur gewoon een berichtje waarom je denkt dat jij een te gekke toevoeging kan zijn aan ons team! 

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x