Waarom jij bij Gopublic wilt werken!

Een betere wereld

Bij Gopublic werken we aan betekenisvolle projecten. We gaan niet met de eerste de beste commerciële club in zee. Je maakt dus deel uit van een team wat letterlijk werkt aan wereldverbeterende concepten.


Een gezellig team

Het leven draait om meer dan werken. We vinden het belangrijk dat we het ook gewoon gezellig hebben met elkaar! Offline én online. Wat kun je verwachten? ‘Gezellige’ team dates waarbij we elkaar helemaal naar de gallemiezen schieten in een lasergame of juist ultiem moeten samenwerken om een escape room uit te komen. Natuurlijk houden we ook van een gezellige borrel. En karaoke.

Een inspirerende werkplek

Je werkplek vinden we belangrijk. Daarom kun je een inspirerende studio verwachten op de begane grond vlakbij Amsterdam Bijlmer-Arena. Een plek waar jij – ook in corona tijd – fijn kunt werken op 1.5 meter afstand van elkaar. Vanachter je zit/sta bureau krijg je een Macbook Pro of Windows machine naar je wens. Verder is de koelkast gevuld met lekkere frisjes, staat er vers fruit op de tafel en is er zowel een domibo als een vrimibo 😀

Altijd in ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk. Daarom is een goede cursus, een hippe conferentie of een inspirerend vaktijdschrift altijd bespreekbaar. Al jouw ideeën over jouw persoonlijke ontwikkeling worden serieus genomen.

Voorzieningen voor je pensioen

Als je bij Gopublic werkt hebben we uiteraard een prima pensioenregeling voor je. Voelt nog wat stoffig misschien, maar wij vinden het belangrijk om ook over je ‘oude dag’ na te denken. We investeren per maand alvast wat voor je in een duurzaam pensioenfonds via Brand New Day.

Doekoes

Uiteraard kun je bij Gopublic een prima salaris verwachten. Vakantie, reiskosten, het zit allemaal in de deal. Bij Gopublic geloven we dat in de basis de voorwaarden gewoon goed moeten zijn voor iedereen. Daarom is ook altijd alles bespreekbaar.

Vacatures

Marketing automation consultant

Ben jij een ervaren online marketeer met de ambitie om alles uit marketing automation te halen? Als je het daarnaast ook nog eens mooi vind om deze tools in te zetten voor organisaties die de wereld beter maken, moeten we snel koffie drinken!

Full-stack WordPress developer

Wij willen onze klanten online zien excelleren. Daar ben jij een belangrijke schakel in. In onze agile omgeving voel jij je als een vis in het water en ben je samen met een team verantwoordelijk voor de code van bestaande en nieuwe WordPress installaties.

Content Marketing Consultant

Ben jij een ervaren content marketeer die zich in wil zetten voor wereldverbeteraars? Dan zijn wij op zoek naar jou. Check de vacature en start een nieuw avontuur.

Service en support medewerker

Jij bent onze nieuwe Customer Support medewerker, omdat je super servicegericht bent, en oog hebt voor de behoefte van onze klanten. Je werkt niet zomaar bij Gopublic; je wilt dat goede doelen en non-profits optimaal renderen door jouw inbreng.

Ontvang onze inspiratiemails!

  • Hidden
    DD dash MM dash JJJJ
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.