Waarom jij bij Gopublic wilt werken!

Een betere wereld

Bij Gopublic werken we aan betekenisvolle projecten. We gaan niet met de eerste de beste commerciële club in zee. Je maakt dus deel uit van een team wat letterlijk werkt aan wereldverbeterende concepten.


Een gezellig team

Het leven draait om meer dan werken. We vinden het belangrijk dat we het ook gewoon gezellig hebben met elkaar! Offline én online. Wat kun je verwachten? ‘Gezellige’ team dates waarbij we elkaar helemaal naar de gallemiezen schieten in een lasergame of juist ultiem moeten samenwerken om een escape room uit te komen. Natuurlijk houden we ook van een gezellige borrel. En karaoke.

Een inspirerende werkplek

Je werkplek vinden we belangrijk. Daarom kun je een inspirerende studio verwachten op de begane grond vlakbij Amsterdam Bijlmer-Arena. Een plek waar jij – ook in corona tijd – fijn kunt werken op 1.5 meter afstand van elkaar. Vanachter je zit/sta bureau krijg je een Macbook Pro of Windows machine naar je wens. Verder is de koelkast gevuld met lekkere frisjes, staat er vers fruit op de tafel en is er zowel een domibo als een vrimibo 😀

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Altijd in ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk. Daarom is een goede cursus, een hippe conferentie of een inspirerend vaktijdschrift altijd bespreekbaar. Al jouw ideeën over jouw persoonlijke ontwikkeling worden serieus genomen.

Voorzieningen voor je pensioen

Als je bij Gopublic werkt hebben we uiteraard een prima pensioenregeling voor je. Voelt nog wat stoffig misschien, maar wij vinden het belangrijk om ook over je ‘oude dag’ na te denken. We investeren per maand alvast wat voor je in een duurzaam pensioenfonds via Brand New Day.

Doekoes

Uiteraard kun je bij Gopublic een prima salaris verwachten. Vakantie, reiskosten, het zit allemaal in de deal. Bij Gopublic geloven we dat in de basis de voorwaarden gewoon goed moeten zijn voor iedereen. Daarom is ook altijd alles bespreekbaar.

Vacatures

Vacature: Marketing automation consultant

Ben jij een ervaren online marketeer met de ambitie om alles uit marketing automation te halen? Als je het daarnaast ook nog eens mooi vind om deze tools in te zetten voor organisaties die de wereld beter maken, moeten we snel koffie drinken!

Vacature: Digital Designer

Ben jij een digital designer en ben je op zoek naar werk? Geloof jij in klant centraal werken? Wil jij werken voor wereldverbeteraars? Solliciteer vandaag!

Vacature: Content Marketing Consultant

Ben jij een ervaren content marketeer die zich in wil zetten voor wereldverbeteraars? Dan zijn wij op zoek naar jou. Check de vacature en start een nieuw avontuur.

Vacature: Lead developer

Vacature volgt…

Ontvang onze inspiratiemails!

  • Hidden
    DD dash MM dash YYYY
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.