Een sterk concept, oogstrelend design en krachtige code. 

In de markt gezet door onze datadriven online marketeers.
Dat is de basis voor meer impact.

Een sterk concept, oogstrelend design en krachtige code. 

In de markt gezet door onze datadriven online marketeers.
Dat is de basis voor meer impact.

De online succes cycle van Gopublic

Bij Gopublic werken we het liefst vanuit wat wij noemen, de online succes cycle. Een continu repeterend proces van kort gezegd bedenken, ontwerpen, bouwen en meten. Of dat nou over een hele nieuwe corporate website gaat of over een campagnepagina. Of zelfs enkel maar over een inschrijfbutton. Het één staat niet los van het ander. Klik op de onderdelen om er meer over te lezen. 

Concept en Strategie

Concept en Strategie

Het liefst schuiven we aan tafel als er nog (bijna) niets is. Een doelstelling misschien of een heel ruw idee. Vandaaruit komen we met een concept. Een idee. Dat kan over de website gaan of over een (fondsenwervende) campagne. Soms schuiven we zelfs aan bij de grote waarom vragen. Wat doen we nou eigenlijk? Wie zijn we? Waartoe? Vanuit een sterke kernidentiteit kunnen pas ijzersterke concepten ontwikkeld worden.

Terug Volgende stap

Oogstrelend design

Pixel perfect design is altijd een belangrijk focus geweest voor Gopublic. Elke uiting van de organisatie moet er fantastisch uitzien en helemaal passen binnen het concept. Daarom werken we enkel met de beste art directors om apps, websites, campagnes of andere uitingen vorm te geven. 

Terug Volgende stap

Development

Met inmiddels een flink team aan developers werken we dagelijks aan de realisatie van de online concepten die we bedenken. Met de laatste state-of-the-art techniek zetten we razendsnelle websites en applicaties in elkaar die er niet alleen fantastisch uitzien maar ook soepel en snel werken. 

Terug Volgende stap

Online Marketing

Vervolgens zetten we die concepten ook voor onze opdrachtgevers in de markt. SEO, Conversie optimalisatie, Online advertisement, wij genereren en converteren traffic voor je campagne of website. Omdat we alles meten met slimme tools weten we ook wat te doen om resultaten verder te verbeteren. En die data brengt ons vaak weer aan de concept tafel... 

Terug

Je doelgroep bereiken in een nieuwe wereld

En elke seconde verandert de wereld. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dat is soms lastig. Maar het biedt ook mogelijkheden. Perspectief. Een acceptgiro sturen werkt straks misschien niet meer. Mensen weten je niet zomaar te vinden. Versnippering maakt loyaliteit, binding en betrokkenheid ingewikkelder.

Wij helpen je inzicht en overzicht te krijgen. Grip op je data. Maar meer nog. Die data gebruiken om bezoekers om te toveren tot betrokken leden, donateurs, klanten of abonnees.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Concept en Strategie

Je hebt een idee. Een campagne. Een nieuwe website. Of een probleem. Je loopt vast in je CRM. Je database is verouderd en je donaties lopen terug. 

Bij Gopublic denken we graag mee. We gaan graag vrijblijvend in gesprek hoe we jullie droom kunnen katapulten in een succesvol concept. Van een heldere strategie naar een betere wereld.

Na wat koppen koffie en teveel koekjes gaan we aan de slag om samen een helder concept neer te zetten. 

360 graden inzicht in je doelgroep

De tijd van het oude 'zenden' is voorbij. Mensen luisteren niet zomaar meer naar je boodschap. We dagen onze opdrachtgevers uit om langzaam te leren andersom te denken. 

Welke meerwaarde heb je te bieden? Waarom zou een donateur of potentiële donateur geïnteresseerd in je zijn? Waarom jouw nieuwsbrief lezen? Waarom jouw website bezoeken? 

Om antwoord te geven op die vragen (en ernaar te handelen) zul je je donateur heel goed moeten leren kennen. Wij noemen dat een 360 graden view van je donateur. Op het moment dat je je doelgroep écht leert kennen kun je ook echte meerwaarde bieden. 

Denk andersom!  Want geven is het nieuwe vragen. 

Onze gereedschapskist

Dit zijn zo’n beetje de tools die we momenteel veel inzetten om onze klanten te zien excelleren. Klik op een tool om meer te lezen over hoe we dat kunnen inzetten voor jullie organisatie.

User-profilingSEOOnline FondsenwervingDesignConcept en CreatieConversie OptimalisatieAnalyticsOnline CampagnesAdwordsGoogle Grants Content Marketing Online MarketingSocial mediaWebdevelopmentOnline strategieA/B Testing

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x
Om u beter van dienst te zijn, maakt gopublic.nl gebruik van cookies » Meer informatie