Gopublic geeft trainingen om u te helpen uw doelen te realiseren. Wij adviseren u graag met onze expertises in marketing, social sales of een strategische sessie over nieuwe kansen of uw aanpak in een nieuwe wereld. Bekijk hieronder het aanbod van onze trainingen.

 • Google Analytics (basis)

  Behoefte aan website-analyses waar je echt wat aan hebt? In deze training bespreken we hoe je Google Analytics succesvol kunt inzetten voor jouw organisatie.

  more
 • Google Analytics voor gevorderden

  Toe aan de volgende stap in Google Analytics? Richt de tool in op de specifieke doelen en behoeftes van je organisatie met deze training voor gevorderden.

  more
 • Google Adwords

  Google Adwords en Grants zijn niet meer weg te denken bij het online adverteren. In deze training leren we je een succesvolle Adwordscampagne op te zetten te managen.

  more
 • Search Engine Optimization (SEO)

  Wil je een hogere ranking in organische zoekresultaten? Meer bezoekers op je website? In deze SEO training helpen we je om concreet aan de slag te gaan met SEO op jouw website.

  more
 • Social-mediastrategie

  Till de social media van jouw organisatie naar een hoger niveau tijdens deze training. Maak kennis met alle facetten van social media en leer hoe je een succesvolle social-mediastrategie opzet.

  more
 • Meer impact met LinkedIn

  Wil je het maximale uit je LinkedIn halen? Het platform strategisch inzetten voor leadgeneratie? Tijdens deze training leer ik je hoe en geef ik je direct toe te passen inzichten...

  more
 • Inbound Marketing

  ​Wil je meer leads tegen lagere kosten? Kwalitatieve content inzetten om meer publiek aan te trekken en te converteren? Meld je dan aan voor deze inbound marketing training we helpen je graag direct op weg met tips, technieken en inzichten.

  more
 • Facebook Advertising

  Ga aan de slag met Facebook advertising en bereik precies de mensen die relevant zijn voor jouw organisatie. Wil je meer likes en traffic naar je website genereren via social media? Meld je dan aan voor deze training en kom erachter hoe je met effectieve campagnes specifieke doelgroepen succesvol kunt bereiken.

  more

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x
Om u beter van dienst te zijn, maakt gopublic.nl gebruik van cookies.