Ga met ons op reis binnen een van onze trainingen. Wij zullen op een interactieve en activerende manier onze kennis met je delen. Onderstaande trainingen hebben wij inmiddels al vaak mogen geven maar een sessie op maat is ook geen enkel punt en verzorgen wij met veel plezier. 

 • Marketing automation strategie

  ​Aan de slag met marketing automation? In deze training geven we je een kickstart om je marketing een nieuw leven in te blazen. Je leert wat de mogelijkheden zijn van marketing automation en zet een heldere strategie op om aan de slag te kunnen gaan. Deze training is tool onafhankelijk.

  more
 • Online strategie

  Til jouw organisatie naar een hoger niveau tijdens deze training. Je leert hoe je een geïntegreerde data-driven aanpak creëert waarmee je resultaten behaalt die relevant zijn voor jouw doelstellingen/organisatie.

  more
 • Structurele relaties opbouwen met Inbound Marketing

  ​Wil je meer leads tegen lagere kosten? Kwalitatieve content inzetten om meer publiek aan te trekken en te converteren? Meld je dan aan voor deze inbound marketing training we helpen je graag direct op weg met tips, technieken en inzichten.

  more
 • Search Engine Optimization (SEO)

  Wil je een hogere ranking in organische zoekresultaten? Meer bezoekers op je website? In deze SEO training helpen we je om concreet aan de slag te gaan met SEO op jouw website.

  more
 • Data-driven werken met Google Analytics (basis)

  Behoefte aan website-analyses waar je echt wat aan hebt? In deze training bespreken we hoe je Google Analytics succesvol kunt inzetten voor jouw organisatie.

  more
 • Google Analytics voor gevorderden

  Toe aan de volgende stap in Google Analytics? Richt de tool in op de specifieke doelen en behoeftes van je organisatie met deze training voor gevorderden.

  more
 • Google Adwords

  Google Adwords en Grants zijn niet meer weg te denken bij het online adverteren. In deze training leren we je een succesvolle Adwordscampagne op te zetten te managen.

  more

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x