Tickets

20 februari 2018, The Warehouse by Wicked Grounds in Amsterdam

Fondsenwerving in het digitale tijdperk

Goede doelen staan in de toekomst voor de grote uitdaging om nieuwe doelgroepen aan zich te binden. Hoe? Daar gaan we op deze inspirerende studiedag op in! Met concrete tips, handvatten en adviezen om direct zelf aan de slag te gaan!

Event

Update

Wegens persoonlijke omstandigheden kan het event ‘Fondsenwerving in een digitaal tijdperk’ op 20 februari niet doorgaan. Het is daarom op dit moment niet mogelijk om een ticket te kopen. Wij zijn druk bezig met een nieuwe datum dus houd de website in de gaten. 

 

 

     Hoe kunnen we nieuwe doelgroepen aan ons binden? De kracht zit 'em in online! 

Wie organiseren het?

Hoewel deze studiedag inhoudelijk wordt ingevuld en georganiseerd door Gopublic hebben we de warme aanbeveling van en samenwerking met Techsoup

logo gopublicJe doelgroep online bereiken en activeren. Wij helpen inhoud gedreven organisaties om online succesvol te zijn!

logo techsoupWij helpen stichtingen en verenigingen om zich op professionele wijze uit te rusten met de meest recente IT producten.

Zij gingen je voor...

Dit event is een aanrader als je meer met online fondsenwerving aan de slag wil gaan!
Wendy Smits
Ellen Janssens
Hartstichting
Top! Veel praktische tips met oog op de toekomst van fondsenwerving!
Siebrand Wierda
Nadja van Winden
War Child
Jurjen heeft op een inspirerende wijze de mogelijkheden van het digitale tijdperk en het werven van donateurs in kaart gebracht. Ik ben erg enthousiast geworden en overweeg dan ook zeker de masterclass te gaan volgen voor een volgende verdiepingsslag.
Wendy Smits
Wendy Smits
Gehandicaptensport Nederland
Jurjen gaf een helder overzicht van vooral het 'why' en het 'how' van online fondsenwerving. Daarmee voldeed dit event precies aan mijn verwachting. Aanbevolen voor een ieder die een inspirerende ochtend over online fondsenwerving wil meemaken!
Siebrand Wierda
Siebrand Wierda
Dorcas
Een bijzonder event met mooie voorbeelden en tools om mee aan de slag te gaan. We moeten het echt anders gaan aanpakken en dit seminar was daar weer een aanmoediging in om weer wat stappen te kunnen zetten!
Go de Roij van Zuijdewijn
Go de Roij van Zuijdewijn
Schone Kleren Campagne
Zeer de moeite waard! De bevlogenheid waarmee Jurjen sprak over marketing en fondsenwerving sprak mij erg aan, maar vooral de praktische toepasbaarheid van dit seminar helpt ons verder. Echt een aanrader!
Paula Vrolijk
Paula Vrolijk
Genootschap Onze Taal

Programma

9:30
Aanvang met koffie en thee
10:00
Fondsenwerven in een digitaal tijdperk: een complete blauwdruk
In het eerste deel van deze dag legt Jurjen een blauwdruk neer voor fondsenwerven in de toekomst. Wat is belangrijk en waarom? Welke trends zien we? Hoe ziet fondsenwerving er uit in de toekomst? Welke plek neemt ‘digital’ in? Op deze vragen en meer gaat Jurjen in tijdens dit eerste uur. Dit is ‘het grote plaatje’
Jurjen van Houwelingen
Jurjen is mede-eigenaar van Gopublic, een digital marketing agency opgericht in 2005. Hij houdt zich al een decennium lang bevlogen bezig met online marketing en later ook fondsenwerving door met name charitatieve instellingen te helpen het online kanaal optimaal te benutten. Hij studeerde ooit Kunst & Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit met aanvullend een master in Media & Journalistiek. Dat verklaart ook zijn affiniteit met inhoudelijke concepten en design.
11:00
Koffie/thee pauze met iets lekkers
11:30
Je doelgroep kennen en bereiken online.
In deze tweede lezing gaan we dieper in op online campagnes. Hoe creëer je nou bereik? Hoe ziet zo’n campagne eruit? En wat zijn factoren voor succes? We gaan veel voorbeelden bekijken en ook leren van onze drie goede doelen die we aan het woord laten op deze dag. Uiteraard weer veel illustraties, tips, tricks en tools om ook zelf aan te slag te kunnen!
12:30
Heerlijke biologische lunch
13:30
Donateursbeleving & Digital: Kansen voor de toekomst.
Hoe kun je digital inzetten om donateurs een fantastische donateurservaring te geven? Veel organisaties zijn al bezig met slimme customer journeys om aan te sluiten bij de behoeften van de klant/donateur en relevant te zijn op het juiste moment. Hoe zetten we dit in als charitatieve instellingen? Ook hier weer: veel tips, tricks, best practises en tools!

Goede doelen aan het woord

Deze dag wordt extra bijzonder door de aanwezigheid van enkele landelijk bekende goede doelen die we vanaf het podium interviewen over hoe zij nou het digitale kanaal inzetten. Op 2 november hadden de Hartstichting, War Child, Greenpeace en MAF Nederland hun medewerking toegezegd. We maken snel bekend welke organisaties op 20 februari hun verhaal zullen doen!

14:45
Koffie/thee met een powersnack
15:15
Referral marketing en peer-to-peer fundraising.
Bij referral marketing en peer-to-peer fundraising speelt digital vanzelfsprekend een enorm grote rol. Waarom lukt het sommige organisaties wel en andere niet? Waar moet je op letten? Hoe zet je dit goed op? We gaan leren van goede voorbeelden en vooral ook veel praktische tips, tricks en tools!
16:30
Afsluiting
We nemen nog wat tijd om vragen uit de zaal te beantwoorden, ook eventueel aan de geïnterviewde goede doelen.
16:45
Borrel
We sluiten deze dag af met een gezellige borrel met een versnapering. Blijf vooral nog even plakken om ook andere organisaties te ontmoeten! Om 18.00 uur sluiten de deuren.

Route & contact

Locatie

The Warehouse by Wicked Grounds
Generaal Vetterstraat 55
1059 BT Amsterdam


Contact

Jurjen van Houwelingen
jurjen@gopublic.nl
+31 (0) 6 394 676 42

  • Met het openbare vervoer
  • Route vanuit Utrecht
  • Route vanuit Amersfoort
  • Route vanuit Rotterdam
  • Parkeren
Vanaf Amsterdam Zuid WTC:
Pak bus 15 richting Amsterdam Sloterdijk. Uitstappen op Hoofddorpplein. Het is vanaf daar nog zo’n 10 minuten lopen. Check Googlemaps voor de looproute.

Vanaf Amsterdam Centraal:
Pak tram 2 richting Nieuw Sloten. Uitstappen op Hoofddorpplein. Het is vanaf daar nog zo’n 10 minuten lopen. Check Googlemaps voor de looproute.
Vanuit Utrecht:
De Locatie is heel fijn vlakbij de snelweg. Vanaf Utrecht pak je de A2 richting Amsterdam. Dan de A10 Zuid richting Den Haag.
Dan Ga je de Ring West op richting Zaandam en pak je meteen de eerste afrit (die zit in de bocht!) S107. Bovenaan bij de stoplichten naar rechts. Dat is de Henk Sneevlietweg.
Meteen weer eerste rechts en je rijdt de Generaal de Vetterstraat op. Als je dan links gaat met de bocht mee naar rechts en dan eerste links is de locatie aan je linkerhand.
Vanuit Amersfoort:
De Locatie is heel fijn vlakbij de snelweg. Vanaf Amersfoort pak je de A1 richting Amsterdam. Dan de A10 Zuid richting Den Haag.
Dan Ga je de Ring West op richting Zaandam en pak je meteen de eerste afrit (die zit in de bocht!) S107. Bovenaan bij de stoplichten naar rechts. Dat is de Henk Sneevlietweg.
Meteen weer eerste rechts en je rijdt de Generaal de Vetterstraat op. Als je dan links gaat met de bocht mee naar rechts en dan eerste links is de locatie aan je linkerhand.
Vanuit Rotterdam:
Vanaf Rotterdam pak je de A4 richting Amsterdam. Dan pak je de S107 Sloten als afrit. Onderaan de afrit naar rechts.
Je bent op de Oude Haagse weg. Deze rijdt je helemaal uit. Gaat in een bocht onder de A4 door en wordt de Johan Huizingalaan.
Deze rijdt je verder uit tot de stoplichten. Daar ga je naar rechts. Dat is de Henk Sneevlietweg. Meteen weer eerste rechts en je rijdt de Generaal de Vetterstraat op. Als je dan links gaat met de bocht mee naar rechts en dan eerste links is de locatie aan je linkerhand.
Parkeren:
Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur (betaald). De eerste drie uur is slechts €0,10.

Voor de slimmerikken met Parkline of andere parkeerapps: je kunt dus heel de dag voor €0,30 parkeren als je hem aan en uit zet om de drie uur... (niet aan de gemeente Amsterdam vertellen...!)

Tickets bestellen

Helaas is het op dit niet moment niet mogelijk om een ticket te kopen

Wegens persoonlijke omstandigheden kan het event op 20 februari 2018 niet doorgaan. Wij zijn druk bezig met een nieuwe datum. Houd de website in de gaten. 

Korting geldig tot 20 januari Slechts 40 plekken beschikbaar

Nog 71 plekken beschikbaar
Toegangsbewijs event: di 20 februari 2018
Totaal bedrag: € 217,50 incl.BTW