Het ideale communicatielandschap

Een volledig geïntegreerd communicatielandschap waarbij jouw supporter centraal staat? Dáár kunnen we jou mee helpen! We helpen je keuzes te maken met de juiste tools.

Bovendien kijken we altijd naar de data-integraties tussen deze tools. Wij verzorgen het technische, data deel. Zodat we vervolgens samen kunnen  focussen op het creëren van de optimale klantbeleving.

 

Website: De hoeksteen van jouw online presence

De website is een belangrijk kanaal voor veel organisaties. Daarom bouwen we bij Gopublic een ijzersterke website voor jou op basis van WordPress. Daarbij kijken wij naar de website als onderdeel van het totale communicatielandschap, zodat je deze óók met je andere systemen kunt integreren.

Technische stabiliteit en flexibiliteit, zodat deze altijd geüpdatet wordt met de laatste features. We bezorgen een optimale gebruikservaring voor jouw supporter, zorgen dat je inzicht krijgt in jouw web prestaties en geven workshops zodat je zelf aan de slag kunt met jouw eigen website.

CampaignSuite: hét platform voor smart campaigners

Zelf eenvoudig landingspagina’s maken voor petities of donaties? Met CampaignSuite creëer je mooie campagnes voor leadgeneratie en fondsenwerving die zijn geoptimaliseerd voor maximaal resultaat. Zonder bureau. Volledig geïntegreerd met Salesforce.

CRM-tools

Website-tools

Marketing automation-tools

Benieuwd welke tooling jouw organisatie naar de next level gaat helpen?

Bekijk onze roadmap