#2: Zo krijg je grip op de engagement van jouw supporters – Met Evy Knol

De wereldverbeteraar draait door aflevering 2

Dit keer gaan Sabrina en Jeroen in gesprek met Evy Knol, onze goeroe wanneer het aankomt op Marketing Automation. We hebben het over hoe je grip krijgt op de engagement van jouw supporters. We bespreken het EngagementScoringsModel (ESM) en hoe dit model een cijfer geeft aan betrokkenheid van leads en donateurs door middel van gedrag meetbaar te maken. Benieuwd welke resultaten je hiermee kunt bereiken? Bekijk de podcast hier of ga naar ons Youtube-kanaal.

profielfoto-evy

Evy Knol

Marketing Consultant bij Gopublic

Luister naar podcast aflevering #2


Op een andere manier luisteren?

Je kunt ons vinden op Spotify, Soundcloud en Apple Podcasts. En als je daar toch bent, abonneer je. Dan ben je meteen op de hoogte wanneer er een nieuwe aflevering verschijnt.
Bonusmateriaal: Engagementscoring & 3rd-party cookies

Marketing automation en Engagementscore regelen is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat onvoorziene zaken, zoals de aanpassingen rondom 3rd-party-cookies, geen roet in het eten gooien? Is deze oplossing wel future-proof? We bespreken wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je gebruik kunt blijven maken van Engagementscore. Dit bonusmateriaal bekijken? Vul je e-mailadres in en we sturen hem direct naar je op.