DWVDD Ewald Verhoog verteld over digital fundraising

#7: Hoe je 1% per week kunt groeien met digitale fondsenwerving

Ewald Verhoog belooft dat je 1% per week kunt groeien met particulieren fondsenwerving als je zijn stappenplan doorloopt. Start jij met digital fundraising? Luister dan naar deze podcast waar we hem het zogenoemde hemd van het lijf vragen. Want zo’n belofte – 1% groei per week – daar willen we natuurlijk alles over weten! Luister de podcast via Youtube of je favoriete podcast-kanaal.

Deze aflevering te gast: Ewald Verhoog

DWVDD met Ewald Verhoog

Ewald Verhoog – Fundraising specialist en jarenlang ervaring met particuliere fondsenwerving voor nationale en internationale goede doelen. Zo heeft hij WSPA (het huidige World Animal Protection) de organisatie laten groeien van 2 naar 7 miljoen euro in 4 jaar tijd.

De kennis die hij daar heeft op gedaan, is omgezet in een eigen bedrijf dat goede doelen helpt om dit ook voor elkaar te krijgen. Onlangs een boek geschreven om zijn kennis met jou te delen. Deze kun je vinden op fundraising.love.  Gepassioneerd vertelt Ewald alles wat hij weet in ongeveer 40 min.

Een snelle introductie van zijn nieuwe boek? Luister dan deze podcast.

Luister naar de nieuwste aflevering van ‘De Wereldverbeteraar Draait Door’ met Ewald Verhoog over hoe je 1% per week kunt groeien via Digitale Fondsenwerving.

Bekijk de video via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=2qAXgvbJZ-M of op deze pagina:

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.


Of luister via jouw favoriete podcast kanaal

Je kunt ons vinden op Spotify, Soundcloud en Apple Podcasts. En als je daar toch bent, abonneer je. Dan ben je meteen op de hoogte wanneer er een nieuwe aflevering verschijnt.
Luister deze aflevering hier via Spotify;


Inspiratie: Een snelle start voor Amref

Wil je, zoals Ewald verteld, snel aan de slag en heb je donatie formulieren nodig die je gemakkelijk kunt aanpassen én kunt koppelen aan CRM en emailtool? Lees dan de hoe Amref dat heeft aangepakt. Samen gingen we aan de slag voor hun kerstcampagne, met succes!