Dé podcast voor non-profit organisaties!

Hey wereldverbeteraar! Iedere maand maken wij een podcast boordevol inspiratie. We praten met ervaringsdeskundigen over de laatste trends op het gebied van (online) marketing, webdevelopment, en marketing automation. Wij geloven dat om je supporter langdurig aan je organisatie te binden je hen centraal moet stellen in je marketing, communicatie en fondsenwerving. In deze podcast inspireren we je graag met mooie voorbeelden uit de markt, helpen we je over blokkades en obstakels om supporter-centraal te werken heen, en dagen we je uit zelf de verandering aan te gaan. Luister je mee?

Ontmoet de podcast hosts: Jeroen & Sabrina

Jeroen Houwen – CEO & Strateeg

Een innovatief en geïntegreerd communicatielandschap voor iedere wereldverbeteraar, met de focus op de supporter – met deze gedachte is Jeroen Gopublic gestart. In zijn hoofd zit bomvol kennis wat hij graag met jou wil delen.

Linkedin logo

Sabrina van der Gaag – Strategic Business consultant

Heb je het over ‘klant centraal’ en digitale transformatie, dan staat binnen no-time Sabrina naast je bureau. Haar hart gaat sneller kloppen van het challengen van de status quo en marketing die echt relevant is. Ideeën in overvloed, maar vooral ‘eager’ om samen met jou aan de slag te gaan.

Linkedin logo

Luister direct naar de laatste aflevering

Whitepaper: klant centraal werken

Om écht verschil te maken en langdurige relaties op te bouwen moeten we de supporter centraal stellen. Wat houdt het in? Hoe kom je daar? Wij zetten de 4 stappen op een rij hoe jij klant centraal werken kan gaan omarmen.

Ontvang onze inspiratiemails!

  • Hidden
    DD dash MM dash JJJJ
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.