Sophia Revalidatie

Sophia Revalidatie is met haar klinische en poliklinische revalidatiezorg een begrip in Den Haag en de omliggende regio. Gopublic ontwikkelde voor Sophia Revalidatie een responsive website met CMS én een overzichtelijk intranet voor de meer dan 500 medewerkers die bij Sophia werken. 

Sophia Revalidatie op mobiel

Sophia Revalidatie op mobiel

Uiteraard moest de website volledig responsive ontwikkeld worden zodat deze op device bezocht en geraadpleegd kan worden.

Online doneren

Online doneren

Online doneren moet prettig werken en alle mogelijk drempels wegnemen voor een zo hoog mogelijk conversie.We ontwikkelden een 'worry-free' donatieformulier om fondsen te werven voor aanvullende projecten.

Sophia Jongeren

Sophia Jongeren

Voor de revaliderende jongeren bij Sophia Revalidatie moest binnen de website een aparte 'look en feel' ontwikkeld worden.Op een slimme manier ontwikkelden we een omgeving die jongeren aanspreekt maar voor Sophia goed beheersbaar is.

Een kleurige website in de stijl van de nieuwe locatie

Een kleurige website in de stijl van de nieuwe locatie

Sophia revalidatie zocht naar een `feminine touch` in de website. Met kleur en vorm hebben we een aanprekende website ontwikkeld binnen revalidatie land.
Navigatie en content

Een heldere navigatie structuur

Een heldere navigatie structuur

Omdat veel revalidanten, familie, professionals en partner organisaties de website bezoeken was er sterke behoefte aan een heldere navigatiestructuur waarbij je makkelijk binnen de site kunt zoeken en navigeren. 

Stuur een kaartje naar een revalidant!

Stuur een kaartje naar een revalidant!

We ontwikkelden binnen de website de mogelijkheid om een e-card met een persoonlijk bericht te sturen naar één van de revalidanten. Een eenvoudige manier om een persoonlijk tintje te geven aan de website en bezoeker te activeren. 

Sophia Revalidatie
Phone Mac screen Mac flower

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x
Om u beter van dienst te zijn, maakt gopublic.nl gebruik van cookies.