IJM had een tof campagne concept

12 schrijvers sluiten zich 24 uur op om een boek te schrijven. Voor €24 kun je het kopen. Aan ons de vraag of we dit wilden uitwerken. Campagne, video, website, logo alles hebben wij ontwikkeld en met succes: we haalden €30.000 op met deze toffe actie. 

Bekijk hier de campagnefilm. Gopublic heeft zowel script, film als montage verzorgd.  
Zonder de inzet van Gopublic kon de actie van Schrijvers voor Vrijheid van IJM nooit zo’n succes worden. Vanaf het begin waren ze nauw betrokken bij het totale concept. Met als resultaat: een geweldige site, een gave video van concept tot montage en een tof logo voor de campagne die we nog steeds gebruiken. Dank voor de mooie samenwerking!

Henk-Jan Kamsteeg International Justice Mission

Het concept

12 schrijvers sluiten zich 24 uur op en schrijven een boek. Met een cross mediale campagne brachten we het boek en het verhaal van IJM onder de aandacht. Voor €24 kun je het boek kopen om het werk van IJM te steunen. De website liet duidelijk de voortgang zien hoeveel dagen reddingswerk er mogelijk waren gemaakt. (een dag een veldkantoor in de lucht houden kost €1300) 

21 dagen reddingswerk mogelijk gemaakt door bijna €30.000 op te halen!

Volledig responsive

De website van  is uiteraard volledig responsive. Op elk device prettig te gebruiken. Bij de ontwikkeling van deze website stond vanaf het begin het cross device denken centraal. Een website informeert, raakt en vooral heel sterk activeert. Dat was wat we voor ogen hadden.

Doneer pagina

Een gebruiksvriendelijke donatiepagina maakte het heel makkelijk met een 'crowdfunding look and feel' om 1 of meerdere boeken te kopen en hiermee de campagne te ondersteunen. Voor €24 kun je één boek kopen om het werk van IJM te steunen.

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x