Nederlandse Orthopaedische Vereniging

Voor de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV), dé wetenschappelijke vereniging van orthopedisch chirurgen in Nederland, hebben we een overzichtelijke, responsive website ontwikkeld. Mooi en praktisch voor zowel gebruiker als bezoeker.

orthopeden.org

De nieuwe website van de NOV is volledig responsive en dus op alle devices prettig te gebruiken. Op orthopeden.org worden alle aspecten van de NOV samengebracht, zonder dat de website zijn overzicht verliest. Je kunt gemakkelijk door alle fraai vormgegeven pagina’s navigeren.

Congressen

NOV organiseert drie keer per jaar een congres, ook voor niet-NOV leden en studenten, waar onder andere over wetenschappelijke onderzoeken wordt gepresenteerd. Het programma is makkelijk te op- en doorzoeken. Daarnaast je kunt abstracts van voordrachten op de website downloaden.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Edith Rijnsburger Orthopeden.nl

Vacature bank

Onder het tabblad ‘Beroepsbelangen’ hebben we een vacaturebank gemaakt waar je allerlei interne en externe vacatures kunt vinden. De pagina is makkelijk te doorzoeken, ook op je smartphone of tablet!

Werkgroepen

Om ervoor te zorgen dat alle specialistische kennis binnen handbereik is, hebben we op de website ruimte gemaakt voor werkgroepen, waar NOV-leden en orthopedische gemeenschappen met specifieke kennis over bijvoorbeeld kinderorthopedie, biotechnologie of schouders en ellebogen bijeen worden gebracht. Elke groep heeft binnen het CMS een whitelabel gekregen om een eigen webpagina aan te maken.

Vanuit hun eigen, makkelijk aan te passen webpagina kunnen deze werkgroepen vervolgens de NOV adviseren, richtlijnen ontwikkelen of informatiemateriaal verlenen. Alle werkgroepen staan op een overzichtelijke pagina en kun je ook als bezoeker makkelijk doorzoeken.

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x