Nieuwe website voor de MAF

En wat zijn we weer trots...! Voor onze klant Mission Aviation Fellowship (MAF), die al jaren met ons optrekt hebben we opnieuween volledig nieuwe responsive website mogen ontwikkelen. Een echte prijswinnaar, al zeggen we hetzelf. We vertellen je graag wat meer in deze case.

Volledig responsive

De website van de MAF is uiteraard volledig responsive. Op elk device prettig te gebruiken. Bij de ontwikkelingvan deze website stond vanaf het begin het cross device denken centraal. Een website informeert, raakt en vooral heel sterk activeert. Dat was wat we voor ogen hadden.

Met de nieuwe website van de MAF hebben we echt een enorme innovatie slag geslagen. Ik word zelfs al gebeld door andere organisaties die benieuwd zijn hoe we dit allemaal gedaan hebben! Ik ben trots op het resultaat en erg blij met de samenwerking met Gopublic.

Mark-Jan Bremmer Stichting Mission Aviation Fellowship Nederland

Peer-to-peer fundraising

Één van de dingen die de website van MAF zo uniek maakt is de focus op activatie. Een geweldig voorbeeld is het geheel eigen peer-to-peer fundraising platform waarbij enthousiastelingen van de MAF makkelijk zelf een actie kunnen aanmaken voor één van de projecten en zo geld kunnen werven voor het werk.

Koppeling met Salesforce

Alweer zo’n hoogtepuntje. Maar de website van MAF is volledig geïntegreerd met Salesforce CRM. Op het moment dat je inlogt als gebruiker in de website van de MAF zit je direct in een Salesforceomgeving zonder dat je dit doorhebt als gebruiker!

MAF webshop

Bij een winkel gaat het niet alleen om de voordeur. Maar ook hoe de stellingen staan of hoe lang iemand moet wachten bij de kassa. Bij een webshop is het niet anders. Je moet veel verschillende instrumenten inzetten om uiteindelijk succesvol te zijn. Is het assortiment duidelijk en makkelijk te vinden? Is er voldoende productinformatie beschikbaar? En hoe zit het met je betaalsysteem?

Met zorg en aandacht hebben we een custom MAF webshop ontwikkelt binnen de nieuwe website. Prettig aankopen doen voor de MAF en natuurlijk nog even een extra gift bij het afrekenen!

Activatie van de achterban

De website van de MAF is ontwikkeld als een trechter om uiteindelijk op de donatiepagina te belandenen het werk van de MAF te steunen. Je wordt uitgenodigd om te participeren in de missie van MAF. Dat is toch waar online fondsenwerving omdraait. Of je nu financieel wil doneren, vrijwilligerswerk wil doen of een eigen peer-2-peer actie wilt opzetten, uiteindelijk kom je de vraag onherroepelijk tegen. Wil je ons steunen?

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x