Nieuwe website voor de week van de longen

Overzichtelijke website met een heel duidelijk overzicht van het programma van de sprekers en wetenschappelijke onderzoeken op de week van de longen 2017.

weekvandelongen.nl

Stichting Week van de Longen is opgericht door het Longfonds, NRS en NVALT om in één week de longen centraal te stellen met een congres voor professionals en geinteresseerden. Gopublic mocht een mooie responsive website ontwikkelen waar mensen het programma kunnen raadplegen, abstracts kunnen zien die worden gepresenteerd en waar je je online kunt registreren.

Dynamisch programma met abstract en sprekers

Mooi aan deze website is het hele programma onderdeel wat dynamisch gevoed wordt uit het CMS. Er kan een compleet programma worden opgebouwd aan de achterkant. De programma onderdelen kunnen op hun beurt worden gekoppeld aan sprekers en abstracts die ook ergens anders weer worden aangeroepen.

Sprekers & abstracts

Een bijzonder onderdeel zijn de sprekers en abstracts. Sprekers konden zelf op de website hun abstract indienen om te presenteren. Via een door ons ontwikkelde jury tool konden jury leden de abstracts beoordelen. Deze konden daarna meteen mooi op de website worden getoond.

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x