HGJB

Momenteel zijn wij druk bezig om een gebruiksvriendelijke website voor de vereniging HGJB te ontwikkelen met een reserveringssysteem dat altijd up-to-date is.

Stay tuned!


 

Jongeren activiteiten

HGJB, een christelijke vereniging, organiseert verschillende inspirerende activiteiten voor jongeren. Maar hoe bereik je deze jongeren? En hoe zorg je ervoor dat jongeren zich eenvoudig kunnen aanmelden voor een activiteit? Wij hielpen HGJB een handje.

Helder en gebruiksvriendelijk

De nieuwe website van HGJB is voor de jongeren helder en gebruiksvriendelijk ontworpen waar zij gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Een belangrijk aspect van de website is het online formulier waarmee een persoon een activiteit kan boeken. Het formulier zit technisch gezien complex in elkaar, maar is voor de jongeren zeer prettig in gebruik.

Integratie Salesforce

Een naadloze integratie van dit formulier met CRM-software Salesforce zorgt ervoor dat alle data van een persoon automatisch worden opgeslagen. Vervolgens wordt deze data verwerkt naar de website, wat ervoor zorgt dat de gebruiker altijd een up-to-date overzicht krijgt te zien. Niet alleen handig voor de gebruiker, maar ook voor HGJB. Voorheen hield de vereniging boekingen handmatig bij en was dit een tijdrovende klus. Dat is gelukkig verleden tijd en gaat dit proces volledig automatisch.

HGJB
Phone Mac screen Mac flower

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x