Een volledig responsive applicatie op debijbel.nl

Gopublic mocht in samenwerking met het Nederlands Bijbelgenootschap een schitterende applicatie ontwikkelen voor het online lezen, vergelijken en bestuderen van de Bijbel.

debijbel.nl

Deze website debijbel.nl is misschien wel één van de meest complexe applicaties die Gopublic tot nu toe heeft ontwikkeld. Razendsnel in de allerlaatste frameworks een groot boek online kunnen lezen én talloze verschillende vertalingen en bronnen kunnen raadplegen, dat was een mooie uitdaging!

Mooi aan de mensen van Gopublic vind ik de betrokkenheid bij onze projecten en onze missie. We hebben ze dan ook graag aan tafel bij het ontwikkelen van een concept, maar ook wat betreft vormgeving en techniek hebben ze zichzelf bewezen als een betrouwbare en creatieve partner.

Stefan van Dijk Het Nederlands Bijbelgenootschap

Een ware encyclopedie

Prachtig aan de bijbel.nl applicatie zijn ook de honderden bronnen. Schilderijen, archeologisch materiaal, documenten. Een enorme hoeveelheid content wordt ontsloten op debijbel.nl. Vaak op relevante plaatsen, dus bijvoorbeeld in de bijbeltekst zelf vind je relevante archeologische ontdekkingen.

{C}{C}{C}{C}{C}{C}

Lees de bijbel

Met oog voor detail en aandacht voor de gebruikservaring hebben we een prettige navigatie ontwikkeld waarmee je heel gemakkelijk naar het juiste hoofdstuk van een bepaald bijbelboek kunt bladeren. 

Interactie met de bijbel

Naast het normaal lezen van de bijbel kan je ook je belangrijkste teksten markeren in een leuk kleurtje, een notitie opslaan bij een bijbelvers of je kunt je favoriete bijbelverzen op social media delen!

  • Gen. 3:1 (NBG51) x
  • Notitie
  • MARKEREN
  • DELEN
{C}{C}{C}{C}{C}{C}

Fondsenwerving en donor journeys

Hoewel het natuurlijk vooral aan de gebruikerskant een prachtige applicatie is, zijn we ook nauw betrokken aan de achterkant. Zo hebben we diverse koppelingen gerealiseerd met het CRM systeem van het Nederlands Bijbelgenootschap en ontwikkelden we diverse customer/donor journeys om mensen richting een lidmaatschap te bewegen. 

{C}{C}{C}{C}{C}{C}

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x