De Passie scholen

Voor de sneak preview van de Passie scholen ontwikkelde Gopublic drie aanmeldpagina's voor de verschillende locaties van de Passie scholen. Met de inzet van marketing automation werden de opendagen, opvolging en het resultaat een groot succes!  

Sneak preview

Naar de middelbare school gaan kan best wel spannend zijn. Daarom organiseert de Passie scholen een sneak preview waar leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen proeven hoe het is om brugpieper te zijn. De Passie is benieuwd welke leerlingen interesse hebben en vroegen zich af hoe zij de leerlingen kunnen bereiken. Gopublic hielp de Passie scholen hier een handje bij.

 

Aanmeldpagina's

Gopublic heeft drie webpagina’s ontworpen voor de verschillende locaties van de Passie scholen. Op deze pagina’s kunnen de nieuwsgierige leerlingen zich eenvoudig aanmelden voor de sneak preview. Maar dat is nog niet alles…

Integratie met Mautic

Alle ingevulde gegevens van de leerlingen worden automatisch opgeslagen in het open source programma Mautic. Ontzettend handig voor de Passie, want nu weten zij precies hoeveel en welke leerlingen interesse hebben.

Marketing Automation

Vervolgens kan de Passie met behulp van Mautic geautomatiseerde doch persoonlijke mailtjes sturen naar de leerlingen. Denk bijvoorbeeld aan een herinneringsmail met praktische informatie over de sneak preview. Dit allemaal om de leerlingen te voorzien van info waar zij op dat moment behoefte aan hebben via het juiste kanaal.

De Passie scholen
Phone Mac screen Mac flower

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x