Basisschooltoets voor Edukans

Hier in Nederland hebben we allemaal op de basisschool gezeten. En daar mag je trots op zijn! Maar wat weet jij nog van de basisschool?

Edukans daagt met deze leadwervende campagne mensen uit een online toets te doen. Je krijgt je rapportcijfer via een sms. En met dat cijfer kun je ook nog iemand helpen! 

Klaar voor de start

Via een van de social kanalen van Edukans wordt je naar de landingspagina van de basisschooltoets geleid. Hier begint de toets met het uitvragen van enkele gegevens.

De toets maken

De toets bestaat uit vragen die uitdagend genoeg zijn, maar toch leuk blijven. En dat is niet vanzelfsprekend. Goede contentmarketing is essentieel. De quiz is gebouwd in Typeform. Het ziet er geweldig uit en scheelt een boel development maatwerk. 

Pennen neer

De toets is klaar! Nu is het wachten op het cijfer. Wij sturen het resultaat middels unieke code naar Mautic. This is where the magic happens. 

Automatisch SMS-bericht

Automatisch SMS-bericht

Het contact wordt automatisch in een customer journey geladen. Vervolgens generereerd en verzend Mautic een sms naar de gebruiker met een persoonlijke link!

Het resultaat: je cijfer

Het resultaat: je cijfer

De link in de sms opent een persoonlijke url waar het cijfer getoond wordt. Een 7,6. Een keurig cijfer. Edukans geeft direct de mogelijkheid om je cijfer direct te doneren. Zo geef je kinderen over de hele wereld ook de kans een mooi cijfer te halen! 

Tikkie sturen!

Tikkie sturen!

En wat is de makkelijkste manier om mobiel te doneren? Tikkie! 
Met het cijfer genereren we automatisch een Tikkie url met een persoonlijk giftbedrag. Zo leuk en makkelijk kan doneren zijn! 

Basisschooltoets voor Edukans
Phone Mac screen Mac flower

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x