Hello world, meet Nikki Lanen. Vroom vrooooom!

Afgelopen week is onze nieuwste collega Nikki gestart bij Gopublic als Marketing Automation Consultant. Met haar ervaring in de commerciĆ«le sector helpt ze onze non-profit klanten stijgen naar nieuwe hoogten. šŸ”

Over hoogtes gesproken. Ben je een beetje op de hoogte wie Nikki is? Nee? Nou, we vertellen graag meer:

Nikki studeerde Communicatie met de richting Advertising, Brandmanagement en Designmanagement. Ze begon te werken bij verschillende start- en scaleups in de marketing software en e-commerce sector. Haar laatste baan was Marketing Automation Specialist bij Manpower. Maar de wereld heeft juist woman power nodig en die power wilde Nikki graag inzetten voor wereldverbeteraars. Via een slim LinkedIn berichtje kwam ze in contact met Gopublic. De rest is geschiedenis.

Of eigelijk toekomst natuurlijk. Nikki neemt graag initiatief, is betrokken, creatief en strategisch sterk. Een aantal eigenschappen die haar een echte Gopublicist maken en daar gaan onze klanten de vruchten van plukken. Haar creatieve kant uit zich door digitaal illustratie werk en met haar side-hustle NiNi Games ontwerpt ze bordspellen. Bonuspunten!

Jullie zullen allemaal meer gaan horen van Nikki de komende tijd. Wij zijn enorm blij dat ze bij Team Gopublic zit!

Nikki Lanen

Marketing Automation Consultant

Telefoon: 020-7173095