Gopublic & RaisingResults bundelen de krachten!

Karamel en zeezout, Max en Redbull Racing, zonsondergang en een witbiertje: allemaal zaken die geweldig samengaan. Dit najaar voegen wij een nieuwe combi toe aan dit rijtje: Gopublic & RaisingResults!

Soms zijn grote keuzes simpel

In het najaar van 2021 gaan Gopublic en RaisingResults samen verder. Die keuze was eigenlijk best eenvoudig. De experts van beide bureaus kennen elkaar al langer en delen een passie voor effectieve, persoonlijke communicatie via digitale kanalen. En waar Gopublic uitblinkt in techniek en tooling, is RaisingResults juist ster in content en campagnes. Dat vult elkaar perfect aan. Tel daar de schat aan ervaring in de non-profit wereld bij op, en je snapt ‘m! 

Wat is de planning?
Het besluit om de krachten de bundelen was snel gemaakt. Maar het ook echt dóen vraagt om een goede voorbereiding. De komende maanden werken we onze plannen uit zodat we in het najaar uit de startblokken kunnen schieten. In de tussentijd trekken we wel alvast samen op. 

Wat is de impact op (lopende) werkzaamheden?
We zijn ervan overtuigd dat onze producten en diensten nog beter en vollediger gaan worden. Met het samengaan van Gopublic en RaisingResults lopen we in één klap vooraan op het gebied van digitale marketing voor non-profitorganisaties.

Je kunt dus vooral een uitbreiding verwachten van ons aanbod. Lopende afspraken en werkzaamheden lopen daarnaast gewoon door. 

Ik wil meer weten!
Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze plannen! Heb je vragen, opmerkingen of felicitaties? Wij horen ze graag! Klop aan bij je normale contactpersoon of bel met Jesse of Sabrina.

Voor een aantal vragen hebben we vast een antwoord opgeschreven. Check de FAQ 👇

FAQ Gopublic & Raising Results

 • Heeft deze fusie impact op de lopende opdrachten bij Gopublic of RaisingResults?

  Nee. We voeren de lopende opdrachten gewoon uit volgens afspraak. Wel gaan we de komende maanden steeds meer samenwerken, het zou dus kunnen dat er nieuwe specialisten aanhaken bij jouw opdracht. 

 • Houd ik dezelfde contactpersoon?

  Ja, we zijn en blijven graag persoonlijk met je in contact! Natuurlijk zal je gaandeweg wel nieuwe specialisten ontmoeten.

 • Is deze fusie dan noodzakelijk?

  Nee hoor, beide bureaus hadden zelfstandig al een mooie toekomst. Maar door onze krachten te bundelen en producten en diensten samen te voegen, kunnen we onze impact nog groter maken! Er is dus geen andere reden dan dat we samen betere producten en diensten kunnen leveren aan onze klanten. 

 • Waar staan jullie straks samen voor?

  In onze missie komen we al overeen: we willen deze wereld een betere plek maken met een zo groot mogelijke positieve impact. Dat doen we met sterke digitale campagnes die draaien om mensen. Hoe dit precies op onze (gloed)nieuwe website komt te staan, daar denken we momenteel over na!

 • Waarom gaan jullie fuseren?

  Omdat we elkaar kunnen versterken! Waar Gopublic uitblinkt in techniek en tooling, is RaisingResults juist ster in content en campagnes. Samen hebben we dus het beste van twee werelden. In onze missie komen we juist sterk overeen: wij willen deze wereld een betere plek maken door jouw organisatie optimaal te ondersteunen.

 • Waarvoor kan ik straks bij jullie terecht?

  Voor alles waarvoor je nu ook al bij beide bureaus terecht kunt en in de nabije toekomst waarschijnlijk voor méér. 🚀

 • Wat heb ik precies aan jullie samenwerking?

  Ons gezamenlijke aanbod aan jouw organisatie wordt nog beter en vollediger. Doordat we de expertises van Gopublic en RaisingResults bundelen, kunnen we jouw marketingprojecten écht van A tot Z uitvoeren, van content tot techniek en van customer journey tot marketing automation suites. Denk aan het gebruik van focusgroepen voor een nieuw product, de bouw én invulling van een nieuwe website, advertenties op social media en koppelingen met jullie CRM-systeem.