Partnership

Gopublic; jouw partner in het Salesforce platform!

Draai jij op het Salesforce platform? Dan hebben we nieuws voor jou; Gopublic is vanaf vandaag Salesforce partner! 馃コ Met dit partnership kunnen wij onze klanten die hebben gekozen voor het Salesforce platform, n贸g beter bedienen. En dat is fijn, heel fijn!

Hier staan we voor: Een future-proof digitaal landschap dat jou in staat stelt om langdurige relaties te bouwen met jouw (potenti毛le) donateur. En dat kunnen we nu ook op het Salesforce platform 馃檪

We zetten al jaren roadmaps uit, cre毛ren unieke proposities, bouwen automations en zetten de beste technische oplossingen neer. That’s what we do! Met dit partnership kunnen we nu nog beter gebruik maken van de tools die Salesforce biedt. Wij helpen je de beste vruchten te plukken van het Salesforce landschap en mooie resultaten te behalen.

Een van de voordelen van dit partnership is dat we informatie en de nieuwste producten die Salesforce biedt, met jou kunnen delen. Zo krijg jij de informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken.

Dat gezegd hebbende; Ken je M4NGO al? De nieuwste propositie van Salesforce. Deze light variant van Marketing Cloud kan interessant zijn voor kleinere, beginnende organisaties op het Salesforce platform. Weten of dit wat voor jou is? Then save the date! Want samen met G-company en Salesforce organiseren we dit gratis webinar waarbij jij de kans krijgt al jouw vragen te stellen aan Salesforce!

  • Wat: Webinar over M4NGO; Marketing Cloud light for non-profits. Get informed en stel je vragen aan Salesforce.
  • Waar: Online – Meld je aan via onderstaand formulier en wij sturen je de link toe.
  • Wanneer: Woensdag – 17 november van 12:00 – 14:00.
  • Kosten: Gratis

Meld je snel aan voor dit gratis webinar over Marketing Cloud – M4NO, laat je informeren en stel je vragen!

Wat is je naam?
Hebben we nodig om jouw de link te sturen voor het event 馃槈
Stel hier alvast je vragen