Gopublic en RaisingResults presenteren: Trybes

Het is zover! De fusie tussen Gopublic en RaisingResults is een feit. Samen gaan we door onder een nieuwe vlag: Trybes. Vanwaar die naam? En wat betekent de samensmelting voor jouw social good company of organisatie? Je leest het hier.

Het beste van twee werelden
Zowel Gopublic als RaisingResults zijn al jaren een begrip in de wereld van non-profits. Vanaf 2022 krijgen klanten het beste van beide partijen. Waar Gopublic uitblinkt in techniek en tooling, is RaisingResults juist ster in content en campagnes. En waarom gescheiden houden wat perfect samengaat? Vanaf 2022 geven we onze klanten het beste van beide partijen. Dat doen we op basis van deze vier marketingthema’s:

1. Marketingcampagnes
2. Techniek en tooling
3. Strategie & design thinking
4. Change management

Over de samenwerking zijn de gloednieuwe collega’s enthousiast. De experts van beide bureaus kennen elkaar al langer en delen een passie voor effectieve, persoonlijke marketing die de wereld mooier maakt. De afgelopen maanden kwamen ze al geregeld bij elkaar over de vloer en vanaf januari 2022 zijn ze allemaal te vinden aan de Hogehilweg 19 in Amsterdam Zuidoost.

Samen bouwen we aan jouw tribe
De naam Trybes is er niet zomaar. De naam slaat op het Engelse woord tribe: een groep mensen met gedeelde waarden, tradities en taal. Vanuit het nieuwe Trybes gaan onze experts jouw social good company helpen bij het bouwen van jouw eigen, digitale tribe. Dit is een online community van medewerkers, experts, donateurs en ambassadeurs waarin iedereen op zijn of haar eigen manier bijdraagt. We helpen je met de werving van
nieuwe leden én verhogen de betrokkenheid van je bestaande achterban. Zo ontstaat er een grote groep betrokken mensen die samen bergen verzet. En met die mensen verander je de wereld.

Wie staan er aan het roer?
Voormalig directeur van Gopublic Jeroen Houwen wordt de algemeen directeur van Trybes en stort zich op nieuwe ideeën, innovaties en toekomstplannen. Onze nieuwe aanwinst Marije Cornelisse wordt operationeel directeur en gaat de processen en klanttrajecten in goede banen leiden. Samen zorgen Jeroen en Marije voor een soepel lopend bedrijf dat vandaag én morgen vooroploopt met creatieve en innovatieve marketing voor wereldverbeteraars. En dat we alles doen volgens onze drie basiswaarden: mensgericht, grensverleggend en impactvol.

Wat gebeurt er de komende maanden?
Bestaande klanten van Gopublic en RaisingResults profiteren per direct van het nieuwe Trybes. Daar hoeven jullie niets voor in te vullen: jullie zijn erbij! Ook nieuwe klanten zijn van harte welkom en worden met open armen ontvangen. Voor opstartproblemen hoeft niemand bang te zijn: het nieuwe Trybes team draait al een aantal maanden succesvol achter de schermen. We zijn dan ook blij dat we het goede nieuws eindelijk kunnen delen!

Hier vind je meer nieuws over het nieuwe Trybes. Heb je vragen? Stel ze!
Stuur je mail naar judith@trybes.nl of sabrina@trybes.nl