Stel je vraag

Salesforce geïntegreerd met je website:
dat is Customer Relationship Management 3.0 


Van ‘big customer data’ tot geautomatiseerde relaties: haal meer online impact door je website te integreren met je Salesforce CRM  

We verzamelen steeds meer data. Het wordt dan ook lastiger om een overzicht te creëren en te behouden van al je supporters, donateurs, leden en vrijwilligers. Des te moeilijker wordt het ook om vast te houden aan een persoonlijke benadering. Gelukkig biedt een CRM als Salesforce uitkomst. Met dit innovatieve CRM systeem wordt alle customer data op één plek verzameld en donaties en inschrijvingen automatisch verwerkt. Zo kun je je meer focussen op belangrijke activiteiten in plaats van de administratie. Maar heb je je CRM al geintegreerd met je website? Zodat inschrijvingen, donaties en andere formulieren zoals events direct in Salesforce geregeld kunnen worden? 
 

Een Salesforce CRM integratie met je website 

Wij helpen je graag om Salesforce volledig te integreren met je website. Wil je echt de kracht van Salesforce aan het werk zien in je online strategie? Heb je hulp nodig bij het optimaliseren van (online) processen? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek, we beantwoorden graag je vragen en denken graag met je mee.
 
Met de nieuwe website van de MAF hebben we een enorme innovatieslag geslagen. Donaties, events, het actieplatform, alles is geïntegreerd met Salesforce! Trots op het resultaat en blij met Gopublic.
Mark-Jan Bremmer 
MAF Nederland


Hoe wij jou met Salesforce kunnen helpen

 
 • Strategische Sessie

  Wij denken met jullie mee om Salesforce optimaal te benutten vanuit jullie website. Tijdens een strategische sessie om de tafel, praten we graag over hoe Salesforce en de website van jullie organisatie het beste kunnen samenwerken.

 • Volledige integratie in Salesforce

  Je kunt je website via een API aan Salesforce koppelen of volledig in Salesforce laten integreren. Wij kunnen je in beide gevallen helpen alles te monitoren. Neem contact op voor een afspraak!

 • Een "mijn omgeving" geeft inzicht in je doelgroep 

  Met een ‘mijn omgeving’, (‘mijn.organisatie.nl’), hebben donateurs, leden en vrijwilligers een persoonlijke profielpagina, waar gegevens worden verzameld die zij zelf kunnen aanpassen. Deze gegevens - van NAW tot nieuwsbriefinschrijvingen, donaties en andere acties - worden in Salesforce opgeslagen op een centrale plek die jij beheert. Zo bespaar je vele uren administratiewerk! 

 • Geef je online fondsenwerving een boost! 

  We helpen je ervoor te zorgen dat ook het donatieproces gekoppeld is met Salesforce en dat betalingen (bijvoorbeeld d.m.v. Converse, StepOrange), automatisch worden verwerkt. Hierdoor is het proces voor jou en de donateur een stuk makkelijker en sneller. En wist je dat ook volledige peer-to-peer fundraising actieplatforms kunt integreren met Salesforce? Wij helpen je graag verder.


We zijn al een tijdje bezig met online marketing en fondsenwerving voor diverse opdrachtgevers. We werken onder andere voor deze tevreden wereldverbeteraars en non-profitorganisaties:
 

Jeroen Houwen
Jeroen Houwen CEO en Mede Eigenaar 
+31 (0)20 717 30 95

Neem vrijblijvend contact op met Jeroen over jouw online uitdagingen. Samen kijken we hoe we tot resultaatgerichte oplossingen kunnen komen.

[{"level":"1"}]
{"label":"Heb je een vraag over Salesforce en een integratie met je website?"}
[]

Heb je een vraag over Salesforce en een integratie met je website?

[[]]
{"text":"Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. "}
[]

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Vul a.u.b. uw naam in","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"email","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"E-mailadres","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Telefoon","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Website","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[[]]
{"label":"Ja, ik wil meer weten"}
[]

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x