Stel je vraag

Online fondsenwerving 2.0 

Online fondsenwerving voor goede doelen: bereik meer donateurs online

Tegenwoordig besteden we veel tijd online en dat is niet anders bij je doelgroep van donateurs, vrijwilligers of belangstellenden. Mensen gebruiken dagelijks Google, social media en e-mail om informatie te zoeken, aankopen te doen of te doneren. Steeds meer goede doelen en fondsenwervers zien dan ook het belang van online marketing en online fondsenwerving, waarbij donateurs of vrijwilligers via online marketingkanalen worden gevonden en geworven. Maar hoe begin je daarmee en wat zijn de voordelen? 

De voordelen van online fondsenwerving
Budgetvriendelijk 
Bereik nieuwe (jongere) doelgroepen 
Vergroot je zichtbaarheid 
Real-time optimaliseren en sturen op data

Wil je een gratis marketing scan doen om te kijken hoe donateurs- en conversieproef je website is? Klik hier voor de website scan-pagina.  


Online fondsen werven met Inbound Marketing

Hoe creëren we meer bereik (awareness)? Hoe sturen we deze leads naar conversies (bijvoorbeeld donaties)? En hoe zorgen we ervoor dat zij ambassadeurs worden van jullie merk? Bij onze bewezen filosofie ‘inbound fondsenwerving’ gaat het om het aantrekken van relevante doelgroepen door middel van meetbare campagnes met relevante content op de sterkste marketing kanalen. Hoe? Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij hebben Gopublic leren kennen als een professionele partij die waarmaken wat ze beloven! Dat ze bovendien het hart op de goede plek hebben zitten voor goede doelen is extra inspirerend!
Jan van Velthuizen
Adullam Gehandicaptenzorg
 

Hoe kunnen wij helpen?

 
 • 1. Vrijblijvend strategisch gesprek

  We beginnen met een (gratis) analyse en oriënterend gesprek om erachter te komen wat je prioriteiten zijn om je gewenste doelen (meer donateurs werven, bereik vergroten, meer vrijwilligers) te behalen. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op! 

 • 2. Advies en training

  We delen graag onze kennis zodat jij of jouw organisatie zelf aan de slag kan met online fondsenwerving en marketing. Deze worden in de vorm van in-house sessies of bij ons op kantoor gehouden. Vrijblijvend kennismaken? Neem contact op voor een afspraak!

 • 3. Donateur & lead campagne  

  Wil je direct aan de slag om online donateurs of donaties te werven? We helpen je van concept tot uitvoering om nieuwe donateurs of donaties binnen te halen of juist de bestaande donateurs tot actie aan te zetten met concrete campagnes van concept tot realisatie!

 • 4. Analytics en data

  Meten is weten. Met tools als Google Analytics en Hotjar kunnen we de resultaten meten en waardevolle inzichten krijgen. Hierdoor zie je meteen de verbeterpunten waarop je kunt sturen en ook waar je marketingbudget tot de hoogste ROI leidt.


We zijn al een tijd bezig met online marketing en fondsenwerving voor diverse opdrachtgevers. We werken onder andere voor deze tevreden wereldverbeteraars en non-profitorganisaties:

Jurjen van Houwelingen Marketing strateeg bij Gopublic
+31 (0)20 717 30 95

Neem vrijblijvend contact op met Jurjen over jouw online uitdagingen. Samen kijken we hoe we tot resultaatgerichte oplossingen kunnen komen.

[[]]
{"text":"\u003Ch2\u003E\u003Cstrong\u003EHeb je vragen over Online Fondsenwerving?\u003C\/strong\u003E\u003C\/h2\u003E\nNeem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. "}
[]

Heb je vragen over Online Fondsenwerving?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

[{"mandatory":"","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"true","source_type":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"true","source_type":""}]
{"label":"Website URL","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"email","default_value":"","has_placeholder":"true","source_type":""}]
{"label":"Email","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"","default_value":"","has_placeholder":"true","source_type":""}]
{"label":"Je vraag (optioneel)","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[[]]
{"label":"Ja, aanvraag sturen"}
[]

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x
Om u beter van dienst te zijn, maakt gopublic.nl gebruik van cookies » Meer informatie