Stel je vraag

Marketing automation met Mautic

Dé succesmethode voor online leadgeneratie

Mautic is een open source marketing automation tool die wij bij Gopublic gebruiken en ook voor jou kunnen inzetten voor meer inzicht in je doelgroep, effectieve online marketing en meer conversie.  

Nieuwsgierig?
Bij marketing automation leidt je jouw leads op basis van een slimme dataverzameling en een goed doordachte online strategie door hun klantreis (customer journey) met geautomatiseerde marketingprocessen.

Waarom zou je Mautic inzetten?

  1. Inzicht in je doelgroep: Geef je websitebezoekers punten op basis van de persoonlijke data die je over hen verzamelt.
  2. Efficiënt aan het werk: Benader de leads met de meeste punten doormiddel van o.a. geautomatiseerde e-mails, zodat je meer tijd hebt voor andere taken.
  3. Conversie, van leads tot klanten: Warm je leads op met relevante content en leid ze door hun customer journey van lead tot klant, lid of donateur.
  4. Hoge ROI, haal meer uit online marketing: Blijf het geautomatiseerde marketingproces en de klantreis optimaliseren om de effectiviteit te verhogen en meer conversies te krijgen. 
Elke keer als een websitebezoeker een actie onderneemt, ergens op klikt, iets download of invult, wordt door Mautic een geautomatiseerd marketingproces getriggert, een contactopvolging die hem of haar door de klantreis begeleid. Gedurende die reis krijgen leads bij elke actie die ze ondernemen punten. Degenen met de meeste punten zijn ‘hot leads’. Deze kun je vervolgens, door alle informatie die je verzamelt, op effectieve wijze contacteren.
 

Inbound marketing automation voor succes met Mautic

Bij marketing automation gaat het om het presenteren van de juiste content aan het juiste publiek op de juiste plek én op het juiste moment. Daarom werkt marketing automation juist heel goed in combinatie met inbound marketing.

Wil je meer weten over Mautic, marketing automation en hoe je het voor jouw organisatie kunt inzetten?
Vul dan het formulier in, dan zullen wij contact opnemen om je meer te vertellen! 

 
[{"level":"1"}]
{"label":"Marketing automation met mautic"}
[]

Marketing automation met mautic

[[]]
{"text":"Wil je meer weten over Mautic, marketing automation of wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op! \u003Cbr \/\u003E\n "}
[]

Wil je meer weten over Mautic, marketing automation of wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op! 
 

[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"","validation":"","unique":"","mandatory":"true"}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Vul a.u.b. uw naam in","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"default_value":"","validation":"email","unique":"","mandatory":"true","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"E-mailadres","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Telefoonnummer","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Organisatie","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[[]]
{"label":"Formulier verzenden"}
[]

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x