[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Vul a.u.b. uw naam in","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"email","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"E-mailadres","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Telefoon (optioneel)","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Website","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[[]]
{"label":"Formulier verzenden"}
[]

Gratis adverteren met Google Grants 

Aan de slag met ad grants voor non-profits

Stel je eens voor wat je zou kunnen doen met een maandelijks advertentietegoed van €9.100 van AdWords. Je zou meer vrijwilligers kunnen werven, meer donaties kunnen genereren en je zou jouw verhaal kunnen delen met een wereldwijd online publiek. Google Grants programma kun je gratis in aanmerking komen voor dit maandelijkse advertentiebudget. Ben je al bekend met Google Grants? Dan helpen wij je graag verder opschalen! Neem contact op voor tips. 

Jij bent de wereld aan het veranderen en Gopublic kan je daarbij helpen!
We helpen je aan de gang in vier eenvoudige stappen:

 • 1. Google grants aanvragen

  We helpen je om de grant aan te vragen en jouw nieuwe Google Ad Grants-account in te stellen om direct te beginnen met adverteren en je doelgroep te bereiken. 

 • 2. Google advies en training

  We geven je tips en advies bij het opzetten en beheren van jouw Google kanalen met een focus op conversie optimalisatie, een hogere CTR (click through rate) en een lagere bounce-rate (mate van uitval na eerste klik). 

 • 3. Aan de slag met AdWords 

  Het budget krijgen is één, het slim gebruiken is twee. Wij helpen je om gericht, relevante AdWords campagnes op te zetten om je doelen te bereiken. Maandelijks echt meer bezoeker en dus meer resultaat en impact! 

 • 4. Analytics en data

  Meten is weten. We analyseren jouw huidige campagnes en komen met nuttig advies en actiepunten. Eventueel kunnen periodieke rapportages verzorgen om altijd op de hoogte te zijn van de geboekte resultaten. 

Wil je liever eerst een gratis marketing scan doen? Klik hier voor de website scan-pagina.  
We zijn al een tijdje bezig met online marketing en fondsenwerving voor diverse opdrachtgevers. We werken onder andere voor deze tevreden wereldverbeteraars en non-profitorganisaties:

Zita Dusa Online Marketeer bij Gopublic
+31 (0)20 717 30 95

Neem vrijblijvend contact op met Zita over jouw online uitdagingen. Samen kijken we hoe we tot resultaatgerichte oplossingen kunnen komen.

Groei met Google Grants

Laat je gegevens hier achter en wij nemen contact op om je verder te helpen.

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x
Om u beter van dienst te zijn, maakt gopublic.nl gebruik van cookies » Meer informatie