Naar de scan
Dit formulier is uitgeschakeld.

Gopublic online marketing scan

Vraag in 3 stappen een gratis website scan aan

 

'Bereikt en converteert de website van jullie organisatie potentiële klanten, donateurs, leden of vrijwilligers? En hoe goed word je eigenlijk in Google gevonden? Bij Gopublic hebben we in de loop der jaren heel wat ervaring opgedaan als het gaat om websites die aansluiten bij hun doelgroep en doelgericht bereiken waarvoor ze bedacht zijn. Onze mantra is dan ook: bereik, engage en converteer.'

360° online marketing scan 
Een website zou als een trechter moeten zijn. Brengt deze je naar het 'doel', bijvoorbeeld een online aankoop, donatie of het werven van een vrijwilliger? Vanuit een (hele korte! ;-)) vragenlijst gaan wij gratis voor jou aan de slag om je een update te geven over de stand van zaken van je website en online vindbaarheid. Verder kun je concrete tips, persoonlijk advies en vervolgstappen verwachten om direct meer impact te bereiken met je website! 

Vul hiernaast de marketing scan in en je krijgt binnen 5 dagen een vrijblijvende analyse toegestuurd met concrete handvatten, toegespitst op jouw situatie. 

“Met de nieuwe website van de MAF hebben we echt een enorme innovatie slag geslagen. Ik word zelfs al gebeld door andere organisaties die benieuwd zijn hoe we dit allemaal gedaan hebben! Ik ben trots op het resultaat en erg blij met de samenwerking met Gopublic”
Mark-Jan
Mission Aviation Fellowship
 

Wij werken al langer aan het online succes van vele nonprofits. Onder andere voor deze tevreden wereldverbeteraars en non-profitorganisaties:

Jurjen van Houwelingen Online Marketeer bij Gopublic
+31 (0)20 717 30 95

Neem vrijblijvend contact op met Jurjen over jouw online uitdagingen. Samen kijken we hoe we tot resultaatgerichte oplossingen kunnen komen.

Start de gratis marketing scan!

Wat is de leeftijdsgroep waar je op focust?

1 / 3

Marketing scan voltooien

Laat je gegevens hier achter en wij nemen contact op om je verder te helpen.

Begin opnieuw

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x