Ga naar het blogoverzicht  

Vandaag lanceren we: CampaignSuite by Gopublic

27 mei 2019 1 leestijd
Is 'even' een landingspagina in elkaar flansen een utopie? Een donatieformulier dat meteen je donaties verwerkt in Salesforce een illusie? 

Met CampaignSuite niet meer!

Creëer zelf eenvoudig campagnes voor leadgeneratie en fondsenwerving. Jij krijgt de regie in handen. En dat zonder bureau of technische kennis.

Wij zorgen dat je campagnepagina's altijd zijn geoptimaliseerd voor maximaal resultaat. Natuurlijk volledig geïntegreerd met Salesforce.

Ontdek alle mogelijkheden van CampaignSuite voor jouw organisatie!

Check alle voordelen op: www.campaignsuite.nl


 
Ga naar het blogoverzicht  

Contact banner

Heb je een vraag aan de hand van deze blog?

    
We willen je graag helpen! Wil je een project starten? Loop je ergens tegenaan? Of wil je gewoon meer te weten komen? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek, dus vertel over je plannen of stel je vraag. Dan nemen wij contact met je op. Neem contact op
  • Deel deze post

  • Jeroen Houwen

    Jeroen Houwen

    Jeroen Houwen studeerde sociale geografie maar heeft al vanaf jongsaf een grote belangstelling voor alles wat met communicatie, internet en bedrijfsvoering te maken heeft. Binnen Gopublic geeft hij nu algemene leiding aan de teams en de organisatie. Buiten Gopublic is hij veel te vinden bij organisaties met inhoud om hen te helpen bij het vormgeven en implementeren van hun online strategie.  

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x