Ga naar het blogoverzicht  

Monday Mashup 25/03

25 maart 2019 4 minuten leestijd
De tijd is aangebroken.. Mijn allerlaatste Monday Mashup is daar. Maar niet getreurd, de Monday Mashup zal niet verdwijnen! Een collega gaat het stokje overnemen en zal jullie wekelijks voorzien van fijne nieuwtjes en inspiratie.


Ok, Let’s go!

 

Nieuwe blog: wat te doen met negatieve reacties

Wellicht heb je het al een keer meegemaakt. Een negatieve reactie onder je social post. Hoe reageer je? En wat doen deze negatieve reacties met je organisatie?

Wij doken de literatuur in en schreven er een blog over. Ook halen we een aantal voorbeelden uit de praktijk aan. Lees 'm hier.

 

Het geheim van de Monday Mashup

Omdat het mijn laatste Monday Mashup is, onthul ik mijn inspiratiebronnen. Wekelijks struimde ik deze websites af om leuke weetjes te verzamelen.

Medium.com
Dit is één van mijn favoriete websites. Op dit platform vind je veel interessante artikelen en blogs over bijvoorbeeld design, cultuur en technologie. De artikelen zijn prettig en duidelijk geschreven. Een interessant artikel op dit moment vind ik: how to be creative.

Parool.nl
Deze zul je vast wel kennen. Maar omdat ons kantoor zich in Amsterdam bevindt, houd ik mij dagelijks up-to-date over alles wat er gebeurd in Amsterdam. Via het parool ben ik terecht gekomen via de leuke Instagram van Street Art Frankey.

Foto: streetartfrankey

Marketingweek
Alles wat je moet weten over brands en marketing vind je hier. De artikelen zijn soms wat lang, maar vaak de moeite waard om er tijd voor te nemen.

Techcrunch
Op dit platform neem ik zo nu en dan een kijkje. Je vindt er updates over de nieuwste technologische snufjes.

Digiday.com
Een vergelijkbaar platform met Marketingweek is het platform Digiday. Al is het interface van Digiday prettiger in gebruik, moet ik zeggen.

Oja, een leuke toevoeging: Digiday heeft ook interessante podcasts. Een andere inspirerende vergelijkbare site is wired.com.
 

App: VPRO koos

Nu we het dan toch over inspiratiebronnen hebben.. Wij willen graag een app met je delen: VRPO koos. Misschien ken je ‘m al. Deze app geeft je dagelijks geeft deze app je vijf tips om te lezen, kijken of luisteren. Dit kunnen documentaires zijn, podcast of blogs.


Foto: VPRO Koos

Vijf tips, niet meer niet minder. Dat bespaart ons ook een hoop keuzestress, niet waar?
 

Instagram check-out

Instagram komt binnenkort met een nieuwe functie: de Insta-check-out. Met de check-out kan een gebruiker nu heel eenvoudig een aankoop doen via Instagram. Het plan wordt op dit moment uitgeprobeerd door een testpanel, maar over een tijdje kun jij er ook gebruik van maken.

Heeft jouw organisatie ook een webshop? Wellicht kunnen jullie hier binnenkort ook gebruik van maken.

Tot slot zijn wij benieuwd wat jouw meest favoriete Monday Mashup tot nu was en of je wellicht tips heb voor de volgende keer!
 
Ga naar het blogoverzicht  

  • Deel deze post

  • Floor Burg

    Floor Burg

    Floor is een creatieve duizendpoot en zit niet graag stil. Van het schrijven van boeiende teksten tot het maken van een kekke kerstvideo. Ze kan het allemaal. Floor studeerde Communicatie & Multimedia design en heeft een master in Marketingcommunicatie afgerond aan de Vrije Universiteit. Momenteel is Floor content trainee bij Gopublic en is ze nog lang niet uitgeleerd. 

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x