Ga naar het blogoverzicht  

Monday Mashup 18/02

18 februari 2019 3 minuten leestijd
Wacht nog even met het openen van je mail, want het is weer tijd voor een MONDAY MASHUP. Alles wat je moet weten, wat je nog niet wist.


1. De tien beste A/B tools in 2019

Van plan om een A/B test uit te voeren en op zoek naar de perfecte tool? Wij hebben een lijstje voor je met de 10 beste A/B tools.

Onze favoriet? Google Optimize. Volgens onze Rick is deze tool ‘mind-blowing’. Het heeft veel functionaliteiten, is handig in gebruik en bovenal: gratis. Dat is toch wat je wilt?

Kom je er toch niet helemaal uit? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen. Rick zal je met veel enthousiasme alles vertellen over deze geweldige tool. 


2. GROOT NIEUWS RADIO WEBSITE ONLINE!

En wat zijn we trots! De nieuwe website van Groot Nieuws Radio is online. Super gaaf om te zien hoe onze multidisciplinaire teams hard hebben samengewerkt om tot dit mooie resultaat te komen.

Nou, waar wacht je nog op: grootnieuwsradio.nl
 

3. UX, UI, IA en IXD?!

User interface design, user experience design en interaction design. Deze termen ben je vast wel eens tegenkomen. Maar wat is nou precies het verschil? En wat is information architecture design dan wel niet?

In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende disciplines bijgekomen omtrent webdesign. Wij snappen daarom wel dat het af en toe verwarrend is. Deze blog legt je goed uit wat het allemaal is en wat het verschil is.

Benieuwd naar wat wij allemaal voor gaafs designen? Check even ons werk.

 

4. Vier Instagram-accounts die nog niet volgt

Last van opstartproblemen deze maandagochtend? Begin je week fris en bekijk ons lijstje met Instagram accounts die moet volgen. Inderdaad, weer een lijstje. Daar houden wij van.

1. Guardian
Op nummer 1: the Guardian. Een instagram-account die je zeker moet volgen. Nieuwsitems afkomstig van over de hele wereld met gave foto’s en goed geschreven content. Zo ben je toch nog even educatief bezig tijdens het scrollen van je Instagram account.

Oja, bekijk even in de story het item 'Fake or Real?'. Goed ingehaakt en leuk bedacht. 

2. StreetartFrankey
Misschien ken je ‘m al: streetartfrankey. Wekelijks te zien in het Parool PS (magazine van het Parool). Hij laat je de leuke details zien van de mooiste stad van Nederland. Zoals streetartfrankey zou zeggen: smiles guaranteed. 

3. WorldPressPhoto
De mooiste en aangrijpende foto’s van over de hele wereld. Wil je de foto's toch liever offline zien? Dat kan. Vanaf 13 april tot en met 7 juli exposeert World Press Photo weer in de Nieuwe Kerk te Amsterdam. 

4. gopublicnl
Need to say more? Follow us!


  

Ga naar het blogoverzicht  

  • Deel deze post

  • Floor Burg

    Floor Burg

    Floor is een creatieve duizendpoot en zit niet graag stil. Van het schrijven van boeiende teksten tot het maken van een kekke kerstvideo. Ze kan het allemaal. Floor studeerde Communicatie & Multimedia design en heeft een master in Marketingcommunicatie afgerond aan de Vrije Universiteit. Momenteel is Floor content trainee bij Gopublic en is ze nog lang niet uitgeleerd. 

Maandelijkse inspiratie rechtstreeks in je inbox!

We houden je graag op de hoogte met interessante artikelen boordevol tips en tricks om online te excelleren!
x